94 американски филмски награди (Оскари 2021)

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување

Кој филм е твој фаворит за Оскар за најдобар филм од 2021?

• Вкупно гласачи
    9
  • Гласањето е завршено на .
Мене ме чуди како го оставија Вил Смит до крајот на доделувањето награди па и уште му врачија оскар, овации стоечки ау ау.
Алоо Има некој салам, обезбедувањето требаше да го отстрани веднаш, вака оправдуваат насилство јавно пред цел свет.
Без разлика дали бил Вил во право или не.
Затоа на почетокот мислев дека е сценирано сето тоа, оти ептен лабав си беше Смит и церемонијата продолжи како ништо да не се случило.

Мене од 1-2 видеа изгледани ми се чини ко да му мрда устата у насмевка коа му се дере.

Гледај поубаво. :D
Манга фино објасни погоре, плачеше, го тешеа, па пак плачеше ... повеќе ко мелтдаун беше неголи глума.

Педерскиот доби за режија. :coffee:

Шо убаво си ги задоволија сите незадоволни.

Споредна женска улога: латино или црнка (ако добро прочитав негде лезбејка)
Споредна машка: глувонем актер
Главна женска: Џесиче (што Миланка спомна била bullied и злоставувана ко дете?)
Главна машка: Црњо
Режија: жена за филм со педери
Документарец: црњо
Цртан: од шпанско говорно подрачје, за Колумбијци (читај латино)
Презентери: претежно црнци со по некој азијат и чат-пат белец да не биде досадно.

Шо убаво си ги задоволија сите незадоволни.

Споредна женска улога: латино или црнка (ако добро прочитав негде лезбејка)
Споредна машка: глувонем актер
Главна женска: Џесиче (што Миланка спомна била bullied и злоставувана ко дете?)
Главна машка: Црњо
Режија: жена за филм со педери
Документарец: црњо
Цртан: од шпанско говорно подрачје, за Колумбијци (читај латино)
Презентери: претежно црнци со по некој азијат и чат-пат белец да не биде досадно.
Кога те чита човек ќе помисли дека црнец со сменет пол во инвалидска количка е добитна комбинација за Оскар... :)

После Оскарите 2017та кога ги симнаа Ла Ла Ланд на сред acceptance speech, веќе ништо не e исто. Гледаноста на Оскарите им паѓа од година во година, и мора вака да се глупираат за да ги збориме следниот ден за нешто.

Таа Џада Смит треба да има доживотен бан од Долби, фацата да не си ја покаже таму а не да ми седи у вип ложа, заради нејзините #OscarsSoWhite пропаѓа манифестацијава.

Инаку Крис Рок ги водеше тие
Оскари 2016та кога Џада, Вил, и други воук неандерталци ги бојкотираа Оскарите зашто немало доволна бројка на црнци во номинациите.

Шамарот за Крис Рок најверојатно беше фејк, ама шамарот за филмската публика што уште го гледа ова шитшоу од година во година беше вистински.
Овде само би сменил, не од година во година, туку отсекогаш. Апсолутно најидиотската, најнепотребна манифестација ever, по мое :D
(викајте ме хипстер или како сакате)

Кога те чита човек ќе помисли дека црнец со сменет пол во инвалидска количка е добитна комбинација за Оскар... :)
Ќе помине и црнкињава со алопеција на Вил Смит, не мора во количка. :)

• Вау
Reactions: wot
Не беше фејк, дефинитивно.
Лутината и нервозата откога го залепи му беше реална.
Ги има секако снимките по нет, секој со своја процена уствари.

Или пак не очекуваше шамар?
Samar tesko da mu dade ako bil iznerviran... Ne znam kako masko bi trgnalo da udri samar, nekako neprirodno mi e... Cudno spored mene, bash kao staged...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom