94 американски филмски награди (Оскари 2021)

Кој филм е твој фаворит за Оскар за најдобар филм од 2021?

• Вкупно гласачи
    9
  • Гласањето е завршено на .

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Не можеш да оспориш важност и тежина на Оскар.. Филмот станува дел од историја и се издвојува од маса други филмови. Целата парада е некаков стејџ кој ја прати таа приказна.
Да... пред 15-20 години можеби останало нешто пред да почне да станува пропаганда и рамковен договор.. а сега е на ниво евровизија со селебритис и од денес Џери Спрингер шоу

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Да... пред 15-20 години можеби останало нешто пред да почне да станува пропаганда и рамковен договор.. а сега е на ниво евровизија со селебритис и од денес Џери Спрингер шоу
Значи се враќаме на тоа Комита што го кажа... Недостаток на коментари го поврзува со истото што ти го зборуваш.. ;)

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.819
Поени од реакции
42.462
Ја се упалив сабајлево за говорот на Зеленски за оскариве, али ништо од тоа изгледа, Шон Пен ќе ги стопи оскарите нажалост.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Значи се враќаме на тоа Комита што го кажа... Недостаток на коментари го поврзува со истото што ти го зборуваш.. ;)
Недостатокот на коментари е оти е замрен форумов ако сакаш искрен одговор,поготово во ноќни часови е мртво како мртвиот пустински Dune кој доби 6 оскари.
Порано и помлади бевме и повеќе не имаше и дури во играчници пишувавме.
Сега треба нуклеарка да падне или земјотрес да стресе да почне некој да пишува у 3-4 сабајле.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.147
Поени од реакции
83.834
Јака битка за "Најдобар" филм имаме. Не се знае кој од кој е подосаден. :D

Едино Дина и јапонскиов што се асални, ваљда.
Мене Power of the Dog ми беше боље од Dune.
Dune ми беше многу празен и транспарентен.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.147
Поени од реакции
83.834
Ја се упалив сабајлево за говорот на Зеленски за оскариве, али ништо од тоа изгледа, Шон Пен ќе ги стопи оскарите нажалост.
знаев дека Украина се заеба коа ги спречија транс-мажите да избегаат со жени и деца
не ги рачунале за жени, да се бореле мора

епа сеа цврц

Babushka Boi

trojku za pobedu pogаđam uz faul
Член од
28 март 2022
Мислења
17
Поени од реакции
24
Што убаво му ја здрви. Браво !

Babushka Boi

trojku za pobedu pogаđam uz faul
Член од
28 март 2022
Мислења
17
Поени од реакции
24
абе вие стварно мислите дека му ја здрвил?

местено е ваљда тоа
Абе можда е местено, можда не. Тие амерички говна све местат... не ме чуди. Ама добро му ја здрви, како и да е..

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
972
Поени од реакции
1.597
Нигерска работа

Kajgana Shop

На врв Bottom