win winБрадата +
499 евра
Со здравје да ги кркашSTARO UMRENO MAGARE
Автоматски споено мислење:
Ke ti gi presecam dvete race nema da mozes da pisuvas povekje na forumov... samo toa e lekot za tebe... secenje raka...
P.S ja cekam Fila -5.5 na nekolku tiketi posledna za vkupna dobivka 2k evra. Se nadevam ke isposhtovaat, dobro bi bilo.
Fala batka i kaj tebe samo ubaviniСо здравје да ги кркаш
Абе илз не прави грешки во пишување на типовиве ми фалеше уште една утакмица на тикет ај реков ќе те испратам ама не ги отворив лифчината во брзање пишав а ти беше пишана -12,5 наместо +12,5 и се заебав јбг за мала пара ама сепак
Jasno imam napisano hendikep 1.Абе илз не прави грешки во пишување на типовиве ми фалеше уште една утакмица на тикет ај реков ќе те испратам ама не ги отворив лифчината во брзање пишав а ти беше пишана -12,5 наместо +12,5 и се заебав јбг за мала пара ама сепак
Сепак добитен сум билJasno imam napisano hendikep 1.
Kupi si naocari brat
Направи некој ќеф со тие пари, не да ги вратиш назад. Истреси некоја старлета таму во Босна.Vo zivotna forma sum vo posledno vreme. Na arno neka e rabotava. Nikogas vaka dobro ne sum tipuval.
Vo hotelot kaj sto prestojuvam fiokata e prepolna pari ne moze da se zatvori od sto e polna, nemam pojma kolku pari imam, ne gi imam izbrojano. Pretpostavuvam okolu 8-10 iljadi evra sum kjar vkupno prethodnive 2 nedeli. Samo ja polnam fiokata sekoj den. Neverojatno e kolku mi odi, samiot se cudam. Naprednat sum mnogu vo tipuvanjevo. Ednostavno znam da odberam utakmica. Vredi da me pratite koga ke postavam tip.
Samo imajte malku oset koga ke promasham i ne me napagjajte odma, ne moze sekoj tip da e dobiten.
Za utre od sabajle ja imam namereno Real kosarkata hendikep 1 osnovniot -13.5 1.90.
Poslednite 3 utakmici im se porazi na Real, taka da ocekuvam utre doma da gi istresat od patiki na slabashnata Fuenlabrada.
Tamu 20e mu se dovolni ili max 50km a ne pa 8 10k euraНаправи некој ќеф со тие пари, не да ги вратиш назад. Истреси некоја старлета таму во Босна.
Не бе за 20 евра раскантани. Нека треси некоја ескорт за 400 - 500€, нека направи ќеф барем, не само да ги врати назад.Tamu 20e mu se dovolni ili max 50km a ne pa 8 10k eura