Пред два дена на телевизија прв пат во животов мој видов реклама за Кам маркет.Затворени се Кам маркетите од управа за јавни приходи, 84 маркети под истрага.
Ја уште немам видено.Пред два дена на телевизија прв пат во животов мој видов реклама за Кам маркет.
Некој не платил рекет, да видам не верувам дека некој ги затворил поради маслоЗатворени се Кам маркетите од управа за јавни приходи, 84 маркети под истрага.
Така функционира овде, утре ќе ги пуштат да работат.Некој не платил рекет, да видам не верувам дека некој ги затворил поради масло
Преска бев до ГТЦ во подрум што им е тоа маркетот,на вратата пишуваше дека прават попис.Иако ми падна малце сомнително што некако не ми делува ни датум ни слично за попис.Сега читам на форумот дека се под истрага.ИнтересноНекој не платил рекет, да видам не верувам дека некој ги затворил поради масло
Имаат пломба и жолта трака затворено пд управа за јавни приходи и прават попис. Не сликав да постирам.Преска бев до ГТЦ во подрум што им е тоа маркетот,на вратата пишуваше дека прават попис.Иако ми падна малце сомнително што некако не ми делува ни датум ни слично за попис.Сега читам на форумот дека се под истрага.Интересно
..повеќе мириса на она што се вика "непријателско" преземање..тие од горе се само логистика..Најофицијалната верзија е тоа што не е “подмачкано“ таму горе
Најде кој да збори за поштено работење . Вработени во државна администрација прво нека се изборат нивните институции поштено да работат, па после нека гледаат во туѓите дворови.
Зејтин низ нос ќе му потече на газдата на КАМ, го изеде стапот...ај белким ке биде за пример на останатите газди на продавници, да работат поштено.
Што се 16к за ланец од 80+ маркети.Ќе му текне него, ама вие ќе го платите, тој нема да извади од џеб туку ќе ти дигне по 1-2 денари на е што може и за 1 месец ќе му ја платите таа казна од 16к евра.
Мислеш за косоварите Кипер,Кит го (додај други ако има)Ова е мислам правење простор за бугарите со ЛИДЛ.
Кипер се веќе тука, и добро котираат со бројот на маркети според профит.Мислеш за косоварите Кипер,Кит го (додај други ако има)
10метри растојание Кам-Кит го,кока кола 2l e 62 вс 82,исто и за милката.
Епа не може така прати му инспекции,затври,пломби..
Аман бе Бафра, што го истураш гневот сега врз кутрата сиромашна администрација, голема навреда фрлаш ......не отварај друга тема овде, едино ако работиш во Кам маркет па те погодивме во болна точка.Најде кој да збори за поштено работење . Вработени во државна администрација прво нека се изборат нивните институции поштено да работат, па после нека гледаат во туѓите дворови.
Нема шанси да дочекаме државна администрација да се позитивен пример, но има добри шанси да ги гледаме по улици, како бараат поголеми плати за зејтин и брашно.