Македонска фудбалска репрезентација

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Nekoj da apliciral za kodovi, ne dobil, a e so seriozna namera da odi? Jas dobiv 2 koda, megjutoa otposle razbrav deka nemam soodvetna vakcina za Super Green Pass...taka da bujrumte vo poraka first come first served.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.529
Јас само што добив мејл со кодови.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Дали има организирано превоз за навивачи преку агенцииве да не знае некој?

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.101
Поени од реакции
3.847
Украина У21 најверојатно ќе се откаже од останатите квалификации, па наша шанса е да освоиме бод или три во Србија и да фатиме приклучок кон баражите. :)

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.126
Поени од реакции
3.990
Украина У21 најверојатно ќе се откаже од останатите квалификации, па наша шанса е да освоиме бод или три во Србија и да фатиме приклучок кон баражите. :)
Доколку стварно дојде до тоа Украина да се откаже, останува да се види како УЕФА ќе го реши тој случај: дали преостанатите натпревари на Украина ќе бидат доделени како службени победи за противниците, или пак целосно ќе се поништат резултатите од натпреварите одиграни со Украина во групата. Во првото сценарио ние би излегле на пол позиција, и ако извадиме нерешено против Србија практично би го загарантирале второто место, но ако се решат за второто сценарио тогаш Србија ќе има најголем профит од тоа оти они 2 пати изгубија од Украинците, а сега тие порази нема да им се важат.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.101
Поени од реакции
3.847
Доколку стварно дојде до тоа Украина да се откаже, останува да се види како УЕФА ќе го реши тој случај: дали преостанатите натпревари на Украина ќе бидат доделени како службени победи за противниците, или пак целосно ќе се поништат резултатите од натпреварите одиграни со Украина во групата. Во првото сценарио ние би излегле на пол позиција, и ако извадиме нерешено против Србија практично би го загарантирале второто место, но ако се решат за второто сценарио тогаш Србија ќе има најголем профит од тоа оти они 2 пати изгубија од Украинците, а сега тие порази нема да им се важат.
Мислам дека било кое сценарио би ни одговарало. Србија има и гостување во Франција плус, па така да на сегашново гостување во Србија и бод би ни било доволен (1-1 да е), под услов домашните утакмици со Ерменија и Фарски Острови да се добијат, а зошто да не и победиме.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.126
Поени од реакции
3.990
Мислам дека било кое сценарио би ни одговарало. Србија има и гостување во Франција плус, па така да на сегашново гостување во Србија и бод би ни било доволен (1-1 да е), под услов домашните утакмици со Ерменија и Фарски Острови да се добијат, а зошто да не и победиме.
Во второто сценарио нас ќе ни биде одземен еден бод (од натпреварот со Украина) па ќе имаме исто бодови со Србија, со тоа што ние ќе имаме уште 3 натпревари за играње а они уште 4. Така да не би рекол дека тоа многу ни одговара.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.529
Јас не ни можев да ги купам картите, ептен ми се виде сложено на вива тикет, ми бара некој tax code.. нека се ебат, со среќа на тие што ќе одат :D

Член од
7 август 2011
Мислења
4.933
Поени од реакции
14.961
Јас не ни можев да ги купам картите, ептен ми се виде сложено на вива тикет, ми бара некој tax code.. нека се ебат, со среќа на тие што ќе одат :D
Штиклирај само дека не си граѓанин на италија.

Ужасно глупа е страната иначе, нашиве се ејпл и алфабет за нивнава страна.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.529
Штиклирај само дека не си граѓанин на италија.

Ужасно глупа е страната иначе, нашиве се ејпл и алфабет за нивнава страна.
Штиклирав, ама џабе, нејќеше.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.933
Поени од реакции
14.961
Штиклирав, ама џабе, нејќеше.
Кај мене не се отвараше делот за billing adress, после десет обиди конечно успеа. Ако не си се откажал веќе пробај неколку пати, смени browser ау.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.861
Поени од реакции
23.249
Абе овие од ФФМ нормални ли се бе?
Со кој памет повторно му дозволуваат на Јасир Асани да биде во комбинација да игра за Македонија?
Абе таквите како него (без разлика дали е македонец или албанец, ова го кажувам и за она педерчено од Јуве У23 Никола Секулов) треба да им се одземе пасошот а не да се повикуваат повторно па уште да се чекало одговор од ФИФА ко божем се работи за Килан Мбапе. Еби му мајката нека скапе таму, сам молеше да игра за Албанија а беше еден од подобрите во наша У21 во тој момент.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.472
Поени од реакции
24.709
ahh be jadnici.... od edna strana davame pasosi na ljocovi sto za vreme na tursko ja napustile mkd a vi smeta ovoj lokalniot zasto sakal da igra za svojata repka prvo... ebate ramkovata reprezentacija... duri ne se napravi jadro od makedonski igraci a toa nema da bide duri im se dava sansa na indijanci nema da ima napredok.

Kajgana Shop

На врв Bottom