kano
Farang
Штрудла со вишна 50 ден.
Дома да ја направиш поскапо ќе те фати.
od zaplenetoto brasno e ovaa zatoa e tolku eftina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штрудла со вишна 50 ден.
Дома да ја направиш поскапо ќе те фати.
Поише ме интересира од кое село ги береле вишните.od zaplenetoto brasno e ovaa zatoa e tolku eftina
Да да исто како што им беше срам на големите војници од АРМ, за 5% покачување на платата, си ќутеа и си свиркаа кога мењаа име и устав, си го земаа тој документот со заклетвата што ја потпишувале и си го избришаа газот. Збор не кажаа. Ќе го бранеле територијалниот интегритет и суверенитет на Република Македонија на жими мајка. Затоа сеа не смеат да стават обележје Македонија на униформите, така им стојат празни, не знаат на која држава служат и која држава ја бранат.Treba da im e sram na cajkanite da ja nosat taa uniforma, i da odbijat da ja nosat.
Kako goblin eДунавка Трифуновска е сопругата на Ване Цветанов, која си ја ангажирал.
![]()
Прегледај го приврзокот 325377![]()
плебсот стално љубомори на високата класаKako goblin e
Hahaha ti bolen siплебсот стално љубомори на високата класа
Нормално е тие од високите кругови да си се женат/мажат меѓусебе, па така и овој функционер си нашол соодветна партнерка. Но, општеството е, генерално, како тебе - љубомори на поуспешните. Затоа сега на Ване му го наместија ова и го избркаа. Затоа што му љубоморат дека има жена од висока класа. Некаков еквивалент на благородништво е тоа, заедно со Трифун, Мирко Попов и Миле Јанакиевски.
мислам дека Дунавка секаде ја има и во комуњарскиот Телекабел, се утепа од Преведување филмовиKako goblin e
I bi preporacal so maska da seta barem telo da imase. Daskaмислам дека Дунавка секаде ја има и во комуњарскиот Телекабел, се утепа од Преведување филмови