Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.944
Поени од реакции
30.940
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903

Бифтек 180 ден.
Шопска 40 ден.
Тавче гравче 45 ден.
Ориз 30 ден.
Прибор за јадење - 20 илјади евра.
Пиење ваљда од куќа.

Зашто на пример да сте на нивно место би јаделе дома или пак во ресторан? За 100 денари у собрание попара се праеш од јадење.
Ова поевтино и од биртија у свирипичино.Немаат пари социјалка се,све да им ебам најмило по список.А шиптараната лапаат ли свинско со праз? Да не сакаат говедско со праз и лој?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Saka da ti kaze, se e vo glavite na vmrovcite
Neznam toa, onie sto turnaja rezim so penkalo neka objasnat. Ostana uste po nekoj na forumot, da ne gi tagnuvam.
Mene nesto vaka mi se vrakja slikata od tie slavni revolucionerni vreminja
20220315_200825.jpg
Автоматски споено мислење:

Ова е уште еден доказ дека не писмени ни ја водат државата и други аспекти од неа...колку треба да си глуп да не знаеш да прочиташ Полиција па морало тоа да биде и на албански.
Ne ke da e do toa deka nemozat ili neznaat da procitaat :свиркам:
Автоматски споено мислење:

Тие цела држава ја шитнаа со се све, та за ова
De be pa i ti ne se sekiraj, vo Treleborg na norveski ke pisi :toe:

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
А кој ќе ги произведува новите полициски униформи? Дај тендерче некое да лапнеме? :D После тоа откако ќе се произведат ќе влезат и Бугарите у устав и ќе треба и на Бугарски да пишува.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.380
Поени од реакции
19.842
Ова е уште еден доказ дека не писмени ни ја водат државата и други аспекти од неа...колку треба да си глуп да не знаеш да прочиташ Полиција па морало тоа да биде и на албански.
Ќе се прајме демек на Шпански пиши, policia :icon_lol:
Е за то погоре
Ова поевтино и од биртија у свирипичино.Немаат пари социјалка се,све да им ебам најмило по список.А шиптараната лапаат ли свинско со праз? Да не сакаат говедско со праз и лој?
Абе сеа менза е, ќутете можело и муфте да биди :)
Тие се отепаа од крмење по луксузни ресторани, газ од вол јадеа, ова мачкина кашлица

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.538
Поени од реакции
9.438
А кој ќе ги произведува новите полициски униформи? Дај тендерче некое да лапнеме? :D После тоа откако ќе се произведат ќе влезат и Бугарите у устав и ќе треба и на Бугарски да пишува.
E bas toj cirkuz sakam da go vidam, a spored najavite ke izreziraat visok procent na bugari I ke mora I na bugarski da pisuva.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.506
Поени од реакции
2.426
А бе нели све тоа беше во главата на небањатите? Промена на име, двојазичност, двојазични униформи и сл.? И федерализација беше во главата на небањатите, нели? А богами и отцепување. Доаѓаат избори, пак да си ги гласате!

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.559
Поени од реакции
29.154

Бифтек 180 ден.
Шопска 40 ден.
Тавче гравче 45 ден.
Ориз 30 ден.
Прибор за јадење - 20 илјади евра.
Пиење ваљда од куќа.

Зашто на пример да сте на нивно место би јаделе дома или пак во ресторан? За 100 денари у собрание попара се праеш од јадење.
Штрудла со вишна 50 ден. :love:

Дома да ја направиш поскапо ќе те фати.

Kajgana Shop

На врв Bottom