od zaplenetoto brasno e ovaa zatoa e tolku eftinaШтрудла со вишна 50 ден.
Дома да ја направиш поскапо ќе те фати.
od zaplenetoto brasno e ovaa zatoa e tolku eftinaШтрудла со вишна 50 ден.
Дома да ја направиш поскапо ќе те фати.
Поише ме интересира од кое село ги береле вишните.od zaplenetoto brasno e ovaa zatoa e tolku eftina
Да да исто како што им беше срам на големите војници од АРМ, за 5% покачување на платата, си ќутеа и си свиркаа кога мењаа име и устав, си го земаа тој документот со заклетвата што ја потпишувале и си го избришаа газот. Збор не кажаа. Ќе го бранеле територијалниот интегритет и суверенитет на Република Македонија на жими мајка. Затоа сеа не смеат да стават обележје Македонија на униформите, така им стојат празни, не знаат на која држава служат и која држава ја бранат.Treba da im e sram na cajkanite da ja nosat taa uniforma, i da odbijat da ja nosat.
Kako goblin eДунавка Трифуновска е сопругата на Ване Цветанов, која си ја ангажирал.
![]()
Прегледај го приврзокот 325377![]()
плебсот стално љубомори на високата класаKako goblin e
Hahaha ti bolen siплебсот стално љубомори на високата класа
Нормално е тие од високите кругови да си се женат/мажат меѓусебе, па така и овој функционер си нашол соодветна партнерка. Но, општеството е, генерално, како тебе - љубомори на поуспешните. Затоа сега на Ване му го наместија ова и го избркаа. Затоа што му љубоморат дека има жена од висока класа. Некаков еквивалент на благородништво е тоа, заедно со Трифун, Мирко Попов и Миле Јанакиевски.
мислам дека Дунавка секаде ја има и во комуњарскиот Телекабел, се утепа од Преведување филмовиKako goblin e
I bi preporacal so maska da seta barem telo da imase. Daskaмислам дека Дунавка секаде ја има и во комуњарскиот Телекабел, се утепа од Преведување филмови