UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Јунајтед дно допреа второ полувреме сосема заслужено испаднаа, едвај 1-2шута на гол имаа.
Три конкретни акции немаа цела утакмица

Член од
23 август 2010
Мислења
39.706
Поени од реакции
115.453
Член од
5 март 2018
Мислења
16.929
Поени од реакции
19.293
И на Јунајтед е таа играта сите ја знаеме веќе 10години, затоа не се брукај со таа е играта на Чоло, мизерија од клуб

Sent from my iPhone using Tapatalk
Играта на Чоло ги однесе два пати во финале и еднаш во полуфинале, како за мизерија од клуб не е лошо.
Автоматски споено мислење:

Овие бруките пак, се засилија после хеттрикот на Роналдо против Тотенхем и ги подценија Атлетико, демек "едно чудовиште дојде да те види" а ќе речиш Шпански медиум.
Кој последен се смее :)

Последно уредено:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Јас ја гледав Ајакс-Бенфика од 82ра минута (тогаш се прибрав) до 97ма. Не ми се верува дека Бенфика успеа да задржи 12-13 минути во лежење, измени, тегнење нога после грч итн. Греота за фудбалот што поминаа овие шарлатани.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.763
Поени од реакции
8.023
Конечно нема да го слушаме коментаторот интераш на Арена, строго МТВ вечерва (y)

Член од
7 април 2015
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.708
Член од
31 јануари 2022
Мислења
377
Поени од реакции
995
Јас ја гледав Ајакс-Бенфика од 82ра минута (тогаш се прибрав) до 97ма. Не ми се верува дека Бенфика успеа да задржи 12-13 минути во лежење, измени, тегнење нога после грч итн. Греота за фудбалот што поминаа овие шарлатани.
Што се 12 минути. Гледај овде што се случуваше и само 4 минути додаде. :brlav:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.714
Поени од реакции
10.007
Што се 12 минути. Гледај овде што се случуваше и само 4 минути додаде. :brlav:

Дрвата имаа 150 минути на тие 30 мин па ништо не направиа, не е проблемот Атлетико не е проблемот до судиите до целиот колектив е почнувајќи од Менаџерот до последниот играч што беше вклучен во двата напревара.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
@Besancon Овие задржаа 12 минути од тие 15 што јас ги одгледав. Не верував дека може за толку кратко време да ме изнервира меч во кој не игра мој тим.

Член од
16 март 2022
Мислења
18
Поени од реакции
33
5 години без трофеј. Е тоа ти се вика право (вистинско) допирање дно. Фактички Арсенал е боље у моментов од нив и може да им земе место во ЛШ ако не се лажам.

Да сум фан на манчестер јунајтед (после ова вчера, кое беше капак на се) не ги гледам се до септември, 2022 година, во убаво сончево саботно попладне. Од 4 (16h) терминот кога ќе играат премиер лига.

Она Рашфорд дрвоно, благе везе нема од фудбал. Го правеа небаре Мбапе да е. Мата не игра фудбал(добро) од Челси уште кога играше пред 6-7-8 години..Мегваер, па уште капитен го туриле царот, кои ви се овие играчи бе. Ни концепција, ни план б, ни течна игра, ни резултати, ништо немаат. 0.

Погба циганот, Матич, Мата, Лингард, Фред, ... све тоа би ишутирал од клубот. Скот МекТоминеј е добар.. Коска играч е тој И Бруно Фернандес. Другото све ви е средно-жалосно.

Последно уредено:
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.896
Поени од реакции
40.730
5 години без трофеј. Е тоа ти се вика право (вистинско) допирање дно. Фактички Арсенал е боље у моментов од нив и може да им земе место во ЛШ ако не се лажам.

Да сум фан на манчестер јунајтед (после ова вчера, кое беше капак на се) не ги гледам се до септември, 2022 година, во убаво сончево саботно попладне. Од 4 (16h) терминот кога ќе играат премиер лига.

Она Рашфорд дрвоно, благе везе нема од фудбал. Го правеа небаре Мбапе да е. Мата не игра фудбал(добро) од Челси уште кога играше пред 6-7-8 години..Мегваер, па уште капитен го туриле царот, кои ви се овие играчи бе. Ни концепција, ни план б, ни течна игра, ни резултати, ништо немаат. 0.

Погба циганот, Матич, Мата, Лингард, Фред, ... све тоа би ишутирал од клубот. Скот МекТоминеј е добар.. Коска играч е тој И Бруно Фернандес. Другото све ви е средно-жалосно.
Важи ќе пренесеме ова на следен состанок.

Член од
16 март 2022
Мислења
18
Поени од реакции
33
Важи ќе пренесеме ова на следен состанок.
Ве дупна атлетико, најслабиот атлетико у задњиве сезони. Изгаси тв и пушти премиер лига во септембар. Одмори се малце од Манчестер Јунајтед.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.929
Поени од реакции
19.293
Да се насмејме тро :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

Отворам твитер синоќа и во тренд топик ми излегува Spanish Burnley :)
Си викам Англичаните плачат, кога то братот лани дно дупнал, го искинаа сега од ребрење Челзијашите.
Зирнете му го акаунтот од синоќа, легенда е човекот :pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom