- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.287
- Поени од реакции
- 4.220
А со Тотенхем виде шо напраи викендов?
А со Тотенхем виде шо напраи викендов?
Одбивам верувај, а веќе неколку души ми спомнаа дека у санта со блам се учукал.
Играта на Чоло ги однесе два пати во финале и еднаш во полуфинале, како за мизерија од клуб не е лошо.И на Јунајтед е таа играта сите ја знаеме веќе 10години, затоа не се брукај со таа е играта на Чоло, мизерија од клуб
Sent from my iPhone using Tapatalk
Мислиш на овој?Конечно нема да го слушаме коментаторот интераш на Арена, строго МТВ вечерва
Што се 12 минути. Гледај овде што се случуваше и само 4 минути додаде.Јас ја гледав Ајакс-Бенфика од 82ра минута (тогаш се прибрав) до 97ма. Не ми се верува дека Бенфика успеа да задржи 12-13 минути во лежење, измени, тегнење нога после грч итн. Греота за фудбалот што поминаа овие шарлатани.
Дрвата имаа 150 минути на тие 30 мин па ништо не направиа, не е проблемот Атлетико не е проблемот до судиите до целиот колектив е почнувајќи од Менаџерот до последниот играч што беше вклучен во двата напревара.Што се 12 минути. Гледај овде што се случуваше и само 4 минути додаде.
Важи ќе пренесеме ова на следен состанок.5 години без трофеј. Е тоа ти се вика право (вистинско) допирање дно. Фактички Арсенал е боље у моментов од нив и може да им земе место во ЛШ ако не се лажам.
Да сум фан на манчестер јунајтед (после ова вчера, кое беше капак на се) не ги гледам се до септември, 2022 година, во убаво сончево саботно попладне. Од 4 (16h) терминот кога ќе играат премиер лига.
Она Рашфорд дрвоно, благе везе нема од фудбал. Го правеа небаре Мбапе да е. Мата не игра фудбал(добро) од Челси уште кога играше пред 6-7-8 години..Мегваер, па уште капитен го туриле царот, кои ви се овие играчи бе. Ни концепција, ни план б, ни течна игра, ни резултати, ништо немаат. 0.
Погба циганот, Матич, Мата, Лингард, Фред, ... све тоа би ишутирал од клубот. Скот МекТоминеј е добар.. Коска играч е тој И Бруно Фернандес. Другото све ви е средно-жалосно.
Ве дупна атлетико, најслабиот атлетико у задњиве сезони. Изгаси тв и пушти премиер лига во септембар. Одмори се малце од Манчестер Јунајтед.Важи ќе пренесеме ова на следен состанок.