^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.755
- Поени од реакции
- 8.013
Јуве има најлесен распоред, само Сасуоло му се проблем. Другите гола вода.
Јуве има најлесен распоред, само Сасуоло му се проблем. Другите гола вода.
Мислам дека го суспендираа еден месец него и Маса (ВАР) а после тој месец во Серија Б.Гнида си има историја на такви одлуки. Кога се случи ова
Наредниот ден изјави дека немал храброст да го свирни пеналот. Веројатно уште е со истото мислење
Да те удри кур по чело..Рука уз тело.
Па сам си ја напуца у рака. Де Лигт вакви секоја утакмица има.Гнида си има историја на такви одлуки. Кога се случи ова
Наредниот ден изјави дека немал храброст да го свирни пеналот. Веројатно уште е со истото мислење
Мислам на забавената снимка се гледа убо како тој пушта рака а топката се одбива од земја.Па сам си ја напуца у рака. Де Лигт вакви секоја утакмица има.
Да ме фатиш со мајка ти на дело.Да те удри кур по чело..
НикадДа ме фатиш со мајка ти на дело.
ОоооооОоооооОооооооо who let the dogs out Whoooooooooooooo who whoo
Те изззззззззгорев
Не, него си ја напуца у рака сам. На 37ма секунда имаш забавена снимка.Мислам на забавената снимка се гледа убо како тој пушта рака а топката се одбива од земја.
Муабетот ми е поќе за делот како - Нема храброст да свирни пенал. Како моли бе судија то за весник даго изјави?
Без разлика ниеден судија не смеј таква изјава да дај за било кој весник, мислам дека дури и на судии треба да им е забрането да даваат изјави дури се судии.Не, него си ја напуца у рака сам. На 37ма секунда имаш забавена снимка.
Па нема храброст бе пошто не е пенал. Другите `храбри` судии со задоволство би свирнале па дури и би го почастиле Морети со црвен картон.
Не ми беше јасно што му значи ова ама после трето или четврто читање сфатив дека он уствари ја пее песната од Шакира.Оооо вакавака тамнина е е е е