Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
17.122
Поени од реакции
19.526
Како е во право? Тоа е дебилен муабет, срамота е професионален тренер да го изјави ова. За секој тим можеме да го кажеме тоа. Исто како некој да каже да не беше Салах, Ливерпул немаше да освои ЛШ и ПЛ. Или да не беше Суарез, Атлетико немаше да освои Ла Лига.
Како еден играч сам да игра, па да не беше тој, готово.
Дискутабилно и не далеку од вистината :)
Ама саркастична бев со коментарот, не го личи тренер да дава таква изјава, респект нула спрема противник.
Автоматски споено мислење:

Не се знае што е подобро, дали пасот на Жоржињо или приемот на Хаверц :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Гази Вернер
Ќути, не можам раат да гледам натпревари поради него и Лукаку. Овој па вториов кога го видов дека влага со тоа раката, одма почна притисок да ми се крева од помислата дека ќе ја дига постојано. На крај ни на гол се израдував, ништо.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.334
Поени од реакции
28.361
Замисли го само Лукаку во истава ситуација. Ке дадеше гол со самиот прием.
И на крај пред новинари ќе кажеше дека тоа е скил што првпат го вежбал на тренингот пред натпреварот и ете од прва му успеал.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
@cholismo Мартинез како сезонава, особено втора полусезона?
Back to his old, му помина маѓијата.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.122
Поени од реакции
19.526
После бламот на Конте со скај, и како се ваѓаше дека не бил разбран. Тотенхем на играчите и тренерите им забранил да даваат интервју кое не е на Англиски.
Не смее, ама можеше да каже
Абе сега ако стварно не смеел да дава интервју не смее и тоа е тоа, ако стварно е тоа причината.
То ќе прај сега ќе објаснува зошто не смее да зборува на јазик кој не е Англискиот, оти пар луѓе во државата се налутија оти не сакал на Македонски да дава интервју.
Патем како за народ шо си ги менуваат имињата кога ќе заминат странство, многу се испотресија за Кулушевски.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
1647332543355.png

Би требало да имаме пак битка како пред три сезони. Меѓусебниот дуел многу одлучува.

Член од
26 август 2008
Мислења
748
Поени од реакции
544
Прегледај го приврзокот 325207

Би требало да имаме пак битка како пред три сезони. Меѓусебниот дуел многу одлучува.
Навивам и двете да изгубат, па да земе тимот што е трет моментално хехе
Ако мора да бирам, нема да сум разочаран ако земе Сити.
И активно навивам и ќе навивам против Клоп. Мрсул. Толку препотентен и самобендисан тренер не имало до сега во премиер лигата.
Кога одат во негова полза работите, ок е, кога одат против другите ок е, кога ќе осети малку притисок, одма со плачење и мрсули.
Ќе славам ако изгуби Клоп како што изгуби јунајтед со голот на агуеро во 90+.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.831
Поени од реакции
10.135
Го мразам Сити али по сум да ја земе он титулата одколку скаусери да ги слушам имале 20 трофеи.

Член од
26 август 2008
Мислења
748
Поени од реакции
544
Го мразам Сити али по сум да ја земе он титулата одколку скаусери да ги слушам имале 20 трофеи.
Не.
Ок, навивачите на Ливерпул се дно, ама и да земат, ок ми е за нив, имам другари скаусери, нека се порадуваат и тие малку.
Го мразам Клоп. Не сакам ради него да освојат. Тежок фолирант излезе.
Кога го прашаа за короната, не се занимаваше со политика и биологија.
Го прашаа за Челзи, така му требало, одма експерт стана за политика.
Класичен плачко и подлизурко.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom