- Член од
- 1 февруари 2005
- Мислења
- 1.347
- Поени од реакции
- 1.914
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Delumno sigurno samo ne sum siguren kolku golema e brojkata. Mozebi poedinecni modeli imaat problem ama ne deka voopsto ne se proizveduva. Ima i drugi snabduvaci. Pogolem problem se cenite za energija momentalno ama i podolg problem nedostig na cipovi. Pobaruvackata e mnogu golema za kola cekas do godina momentalno. Ako nema rabota, rabotnicite odat na skrateno rabotno vreme i drzavata plakja golem del od platite. Avtomobilskata industrija mi izgleda momentalno kako dosta stabilna iskreno.
Автоматски споено мислење:
Kano, pred 3-4 dena na vestite vo Kina posle 50 minuti kazaa deka imalo nesto vo Ukraina a pokazaa snimki bez voeni dejstva. Sega mozebi malce smenija ama ne znam kako ocekuvas bas vo Kina da pokazat realni brojki. A drugo e koj ima realni brojki? Sve se procenki, nikoj ne gi broel. Se somnevam deka Aljazera ili nekoj indiski medium e tolku dobro informirano.
Точно е.Другар работи транспорт за Мерцедес,од наредната недела стопираат производство поради некои кабли кои ги увезуваат исклучиво од Украина.Е сеа дали скроз ке стопираатТака го разбрав, дека и голем удар било тоа што многу полу-производи добивале од фабриките во Украина.
Не е нацист… наивен е!Еве што вика еден македонец што пред неколку дена се врати од Харков Украина, сигурно ќе му залепите етикета дека е нацист или не знам што...
Прегледај го приврзокот 324639Прегледај го приврзокот 324640
Најголема пародија е што Путин не ги забрани западните медиуми. Они престанаа емитување во Русија.Јас се огласив за западот. Нема збор за тоа дека Путин е диктатор и автократ, а Русија тоталитарна држава. Ама што има ти да банираш Руски медиуми, па и канали на Јутјуб. Нели западот промовира демократија и отворено општество. Еве јас гледав видеа на Јутјуб од канали на СНН и ББС, кога отворив Русија24, им го банирале каналот? Зошто? Зошто западот не дозволува да се види што има да каже и другата страна?
Не ми кажувај ти сега како Путин наредил да се забранат западни медиуми, кажи ми зошто западот го прави истото? За тоа дека Путин е диктатор, а Русија недемократска држава, сите знаеме, ништо ново.
А за тоа Севернокорејски, па имаше едно видео од светското пред 12 години, Северна Кореја-Бразил, меч кој го доби Бразил со 2-1, каде наводно во Северна Кореја двата гола на Бразил биле избришани од снимката што била емитувана, и им било кажувано дека го победиле Бразил 1-0. Ова што на СНН и ББС константно се повторува колку Руси погинале, а се ќути за Украинската страна, страшно ме потсеќа на случкава со утакмицава.
Уште се производувала лада?Лада престанала со производство немаат делови.