A
Ali Pasha
Гостин
Јас бих да играм ИКС !Ти за кој ќе гласаш, двата словенски народи, двата македонците ги поддржуваат, тежок избор
Јас бих да играм ИКС !Ти за кој ќе гласаш, двата словенски народи, двата македонците ги поддржуваат, тежок избор
Не ја знаеш базичната употреба на поговорката… скрос ја утна.Кој рече дека русите се лошите???
Или па можеби мувата под капа ти е?
Види, не си лош човек....заземањето на страна е многу сложена работа, до сега и никој не се заложил да ги студира овие проблематики. Кога ќе видиш дека 95% биле за Хитлер у Германија каде и еден Хајдегер се наклонил натака ти станува јасно дека не е толку едноставно.Кој рече дека русите се лошите???
Или па можеби мувата под капа ти е?
Така ли?Патолошки ЛАЖОВ!
Промената на никот, не ти ги покри лошите особини!
Што ти е поентата? Да внесеш радост во тема за војна?Јас бих да играм ИКС !
toa e samo privremeno.... sega imaat ista cel ali u zima celta ke bide razlicna.Очигледно кризава во Украина ги зближи Европските држави и САД пак. Тоа што го пиша не ми изгледа многу реално.
На тебе ти е мило дека Донбас е бомбардиран 8 години и се убиени илјадници Руси од украинска страна?На тебе ти е мило дека сомалиjските пирати нападат трговски бродове?
Според твоите морални критериуми, тоа е во ред????
Ако да - зашто..????
Ако не - как да се реагира на ваква ситуациja???
Извини. Нешто се измешало со цитатите.Од каj ми го наjде ова? Не се секjвам да сум го пишал.
Ова е трета светска војна, нема тука дебата. Ја почна Русија... Ама не е тоа битно, Русија треба да биде поразена, само на западот тоа уште не му е јасно изгледа...
Ар ју шур?Така ли?
Не ти е баш по мерак некој да ти фабрикува ставови?
Кој би рекол...
Епа исто така тие кои ги цитираш и им имплантираш дека гласале за Русија - никаде не гласале за Русија.
Калифатот само со 50к борци контролираше толку територија па не па русите во Украина со автохтоно население…. Да не смонувам за нашиот случај кај што со ветер во грбот не репресира УЧК 20 години…Идејата дека Русија планира да ја освои Украина за една недела беше само дел од пропагандата на САД. Со комплетно внатрешнополитички цели, затоа што им е јасно дека руската интервенција го враќа трампизмот на власт во САД.
Во тие 40 милиони луѓе има добри третина Руси и русофили. Нешто ќе избркаш, нешто ќе репресираш, некој милион ќе преселиш кон Украина, се решава тоа, ако е тоа планот.
САД ги има присвоено европските држави, поимот приближување е навреда за САД. Еврапјаните се ороспии на САД, САД ги ебе у уста, им пере мозок...им прави што сака. Европа реално постои само на хартија.Очигледно кризава во Украина ги зближи Европските држави и САД пак. Тоа што го пиша не ми изгледа многу реално.
Остај ме ти ја каков сум. Можеме до утре да збориме за тоа кој каков е и да отиде мубатот на лична база, но од тоа нема фајде.Ар ју шур?
Сигурно и ти знаеш, ама класичен преварант, што да се очекува од него !
Не е до војници, се прави глупава споредба со Ирак и Афганистан кога се влечат паралели. Американец во тие држави не би отишол ни на шетање, ако не мора. Од друга страна, добри 50% од руското население живеат во многу многу полоши географски и економски услови од тие што владеат во Киев, Одеса, Харкив, Лвив. Ако дојде до тоа, радо би се преселиле на поубаво.Калифатот само со 50к борци контролираше толку територија па не па русите во Украина со автохтоно население…. Да не смонувам за нашиот случај кај што со ветер во грбот не репресира УЧК 20 години…
Зборот ми е, не треба ниту еден Руски војник да седи во Украина, милонско проруско население е автохтоно таму. Башка малтретирано 8 години. Кој незнае нека побара како се тренираат кучиња за борба. Тоа им го правеа Украинците на Русите во Украина.Не е до војници, се прави глупава споредба со Ирак и Афганистан кога се влечат паралели. Американец во тие држави не би отишол ни на шетање, ако не мора. Од друга страна, добри 50% од руското население живеат во многу многу полоши географски и економски услови од тие што владеат во Киев, Одеса, Харкив, Лвив. Ако дојде до тоа, радо би се преселиле на поубаво.
Доволно интелегентен си да сватиш дека кога некој вика дека полот треба да е Русите вс Нацистите, дека гласа за русите, нема тука фабрикувани нешта.Остај ме ти ја каков сум. Можеме до утре да збориме за тоа кој каков е и да отиде мубатот на лична база, но од тоа нема фајде.
Ја конкретно те прашувам - како тоа тебе ти сметаат фабрикувани нешта за тебе, истовремено правејќи им го тоа на други?