Познати фацки на форумов

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
хахахаха.Јас ја освоив главната награда и бев во квизот Бунга Банга Ре..Ретко кој слушнал...а и да се знае станав првиот партнер од балканот со ЈуТуб :)

Еднаш давав изјава (пред 5 години) на првиот ден од факултeт за Крeдит трансфер системот, и поима немав шо зборев. Исто така, на А1 редовно ме даваат како со еден другар поминувам пред КОСМОФОН (пред 2 години), во црн дуксер кога даваат прилог за мобилни :).

Кога дадавме заклетва во Војска 2007 ме фати за опртачите една под-полковничка и ме донесе пред неколку ТВ камери, давав изјава зошто сум војник. Две недели ме даваја после тоа по Велешките и околните Телевизии :))

Актерство во театри.... ах бре колку ми фали улогата во Викенд на мртивци.

4то одд, глумев на мјузикл,
и пред 2 години на EXIT fest за некоја хрватска музичка телевизија правев муабет со една водителка, 7-8 минути беше тоа.

Неколку пати ме имаше на локална телевизија

Ме имаше во виничкиот весник. :)
Нашето училиште освои прво место во футсал, кое се оддржа во Струмица, у каубојската, разбираш. :pos:

Ехее на времето и на МТВ(македонската бе,да не мислите MTV :) )...па и на 2-3 локални телевизии,па и на неколку весници :)

Сето тоа се должи на каратето!

Нас не снимаа во 6 одд негде на ликовно и јас памтам носев нешто џиш и ептен упаѓав во очи, еве 19 ипол години начукав а уште снимката ја вртат по ТВ кога се збори за моето основно училиште :kesa:
А уште пославен момент...you ain't ready for this! Слабо памтам, сум имала некои 4 години, знам ја застанаа мајка ми за некоја анкета таму и јас сум рипала цело време за да ме има и мене јасно, после кога давале на ТВ од време на време на снимката ми се гледало само челото и сум се лутела што не ме снимиле :pos:
ех...се би дала да го видам тоа чудо сега xD

Ако ве давале еднаш на телевизија не сте фацки бе луѓе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom