PIRATIC
diplomiran klozetar
Да де на тие мислев Кадировци Kadyrovtsi војската на лидерот Рамзан Кадиров синот на Ахмед Кадиров !Аха ,еве ги кадировците .
Тука пола форум се радуваше како ќе убиват и колат наред.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да де на тие мислев Кадировци Kadyrovtsi војската на лидерот Рамзан Кадиров синот на Ахмед Кадиров !Аха ,еве ги кадировците .
Тука пола форум се радуваше како ќе убиват и колат наред.......
Pa taka idi nekako, ti se dopagjalo toa ili ne. Ednas koga ke se prekrsi praviloto, site drugi mozat da se povikaat na toa, a i so pravo.Значи затоа што НАТО ја бомбардираше Југославија сега сите можат да се пукаат едни со други без срам и перде посочувајќи ете они го направија тоа.
Одличен мајндсет
Она што во филмот го викаат dead hand system, Русите навистина го имаат, постои и целосно е автоматизиран што значи ако се појават одредени параметри во системот, се враќаме во камено доба за пола саат.Најубав жанр, постапокалипса![]()
Сакам па да потенцирам дека е ебаниот прецедател на САД, не љузми од арачиново. Кој е ненормалниот овдека?Епа да, параноици ко тебе и Путин тоа би го сметале за закана... Сите нормални знаат дека тие се опциите и Бајден ја одбра "добрата". Или според тебе требало да има и трета опција каде што никој не превзема ништо, како за Америка кога војуваше насекаде низ светов?
Епа види сеа, ако успеале да те прелажат ко што викаш, лејки ко Зоки и Шекеринска, тогаш не си северџан туку ултра глуп северџан, нормално што сонува за утопија и благосостојба дрн дрнNe znam kaj sakash da me stavish vo Severdjanite ili Makedoncite? Ti koj si? So znamevo me kinish malku Mk-albanec si ili shto si? Dur se delime ko shto se delime a sekogash kje se delime dur ima takvi kako tebe. Ne ziveam u Mk odamna, ne ziveam ni vo Rusija( fala mu na gospod) . Edno sakam samo narodov kaj nas da zivee ubav zivot, so krenata glava i ne da sonuva da bega na zapad so svitkana kichma, ne izlazaa go dadovme imeto a toa shto sega sakaat da go napravat e uste polosho i sum strogo protiv toa ( so Bg ako dajme istorija). Site shto ne vodea dosega si gledaa za sebe i se zbogatija Branko, Ljubcho, Grujo ne sakam da go spomnam a narodot nash Severdzanski ili Makedonski kakov shto ti sakash da navedesh i nekoi zagubeni tuka pati. Taka da Severdzan sum
ili Makedonec spored tebe? Ne a si go sakam narodot i sakam da zivee ubavo bez razlika kakov pat izberi dali kon zapad ili istok, vishe po shto se e mogukje nakraj. Duri i za tebe ako si Mk sakam da zivejsh zivot najubav i zdrav, sakam da sme drzava za primer i da gledame potcenuvachki kon sosedive, shto ne maltretiraat od osamostojuvanje i da sme podobri od niv se razbira![]()
Pishav produzetok na razgovor chitaj ne se objasnuvam vishe me mrzi off topic sme. Pred da se vmeshash chitaj istorija na razgovor, pred i posle.Епа види сеа, ако успеале да те прелажат ко што викаш, лејки ко Зоки и Шекеринска, тогаш не си северџан туку ултра глуп северџан, нормално што сонува за утопија и благосостојба дрн дрн
Ова би било многу добро...да ги растргнат малку американциве, нека трошат пари додека им тоне економијата. Ако се освестат германциве и уште некоја држава по Европа толку ќе биде од америчката доминација.А ова?