McLovin
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.218
- Поени од реакции
- 16.543
Ова Johnny Sins e?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Io Sono Interista може да го прашам @џимеј зошто му има дадено 2.5 ѕвезди на Whiplash на летербокс?
Најмала оценка од сите.
Добар е филмот, само што мене не ми се свиѓа таков стил и таков тип на филмови. Плус џез музика не слушам. А музиката у филмот беше и повеќе од добра.А и ти па како можеш да му дадеш 3,5? Толку не ти фати око?
Се ова држи вода, али причината поради која филмов заслужува да е барем 8ца е просторот за дискусија кој го отвара по завршувањето на филмовт.Добар е филмот, само што мене не ми се свиѓа таков стил и таков тип на филмови. Плус џез музика не слушам. А музиката у филмот беше и повеќе од добра.
Бубњарот ко лик односно актерот, беше топ.
Џ. К. Симонс врв.
Тематски океј.
Ок ми беше се, едноставно по мој критериум 3.5 т.е 7ца е сосема добра оценка за ваков филм.
Ме нервираше тогаш филмот а сега не можам да се сетам од која причина. Најлесно е да ми откопаш нешто и да ме накривиш после@Io Sono Interista може да го прашам @џимеј зошто му има дадено 2.5 ѕвезди на Whiplash на летербокс?
Најмала оценка од сите.
Појма немав дека е Шазел на Ла Ла, ја потиснав секоја информација околу филмот како резултат на траума.Џимеј го хејта Шазел, и на Ла Ла му има дадено ниско![]()
Ама немој вака, сеа ќе дојде Ио и пак по мене ќе вика.Ме нервираше тогаш филмот а сега не можам да се сетам од која причина. Најлесно е да ми откопаш нешто и да ме накривиш послеИли можеби нешто друго ме нервираше додека го гледав, така некако ми е ко низ магла.
И?Требало да го изгледам The Notebook за Кајгана да оживее.![]()
Long story short, преживеав корона, го изгледав Notebook и Кајгана воскресна.
Абе кажи импресии од The Notebook. Мислам дека пола Филм и ТВ те чека да кажеш нешто.Long story short, преживеав корона, го изгледав Notebook и Кајгана воскресна.![]()
Хаха па импресиите се дека е клише филм што ме стопи од емоции. Сцените кај што беа млади Али и Ноа беа одлични и покажаа љубов каква што секој би сакал да доживее у животот. Оцена 4/5.Абе кажи импресии од The Notebook. Мислам дека пола Филм и ТВ те чека да кажеш нешто.![]()