Од досегашни искуства би ти рекол дека највеќе од тебе зависи. Ако ти пред да пушиш си направиш добар филм (т.е. добра атмосфера, чил музика, друштво со кое се знаеш и му веруваш) - немаш гајле. Ќе си поминеш топ. Ако си под стрес или нешто слично или тие со кои пушиш се сеирџии и ќе гледаат само да те бедираат - си го јадел стапот.Лошо напишах изгледа сакаах да знам дали може самата ганџа да ти прави лошо да се осекаш , да не зависи од тебе (ќе извинате малце за струмичкио)
Dude, seriously? :nesum:Искрено немам ништо против дрогата, би пробал кокаин, екстази колку да експериментирам... Марихуана ми беше тапа... I'll stick to turbofolk and wine
Озбилно, дрогата не е толку опасна, освен ако не претераш...Dude, seriously? :nesum:
се стават маме да му ебам некој и од обична ке исушат.Зависи, марихуаната кај секого има различни дејствиа, кај некој добри, кај некој лоши. Имам читано за еден тип, кога и да земел ганџа, имал трип што му траел по недела дена, едноставно марихуаната не била за него, не дека трип од една недела е лоша работа.
Види, земи од друг човек, па извести.
ти некако ми стоиш на фалбаџија со тоа што се дрогираш и не се плаши хероинот не е дрога хахаха ке осетиш за 3 години коа ке немаш денар у џеб морону дали не е дрогати дуваш 2 години
и уште си на 2 ка срамота аматеру ,имаш уште многу филтери за поминување
Експериментирај колку сакаш, другарче. Само еден совет: Подалеку бегај од хемии, остани на природно. :smir:Искрено немам ништо против дрогата, би пробал кокаин, екстази колку да експериментирам... Марихуана ми беше тапа... I'll stick to turbofolk and wine
Peyote - содржи мескалин, ефектот му е од 10-12 часа. може да се најде во Јужна Америка и Некои делови од Мексико... Индијанците го користат при нивните ритуали, знаат што е доброОзбилно, дрогата не е толку опасна, освен ако не претераш...
Најзаебана дрога што сум пробал е Пејоте (незнам дали така се вика на нашки), е тоа не да ме сјеба, незнаев во која галаксија се наоѓав, марихуаната е нула во споредба, затоа е и легализирана во неколку земји...
па кај прочита дека се плашам од хероин,не сакам како тебе да се труам со ниско-квалитетна марихуана.Сигурно имаш пушено од резервите мене што ми остануваат па со сламки внатре, па и со уште не.ти некако ми стоиш на фалбаџија со тоа што се дрогираш и не се плаши хероинот не е дрога хахаха ке осетиш за 3 години коа ке немаш денар у џеб морону дали не е дрога
п.с ке дојдиш ти да ме побараш за некој грам хероин,ама до тогаш јас кокаин ке возами и ферари.Важно сум сплеткан со подземјето не работам а имам многу пари и никој не смее да ми пререче.
Дај не ја уништувате темата поеќе , шит ... вратете се 60 страници назад и гледајте како се дискутираше на темава ...
ftopic:
Убаво реков нека поминат 3-4 години ке праиме маубет иначе ,човеку од подземјето ја ке продолжам да се трујам со ниско квалитетна марихуна која освен што не ми штети ,дури и има позитивни ефекти ти ја препорачувам странава да се информираш што и како е марихуаната http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/trava.htm и верувај толку сум далеку од твојот идиотски филм наречен ХЕРОИН и од било кој друг филм наречен ДРОГА што нема да ја имаш таа прилика да ти побарам некој грам хероин поздрав и уживај во крајот на твојот убав живот пеколот почиња за брзо време наркоманупа кај прочита дека се плашам од хероин,не сакам како тебе да се труам со ниско-квалитетна марихуана.Сигурно имаш пушено од резервите мене што ми остануваат па со сламки внатре, па и со уште не.
п.с ке дојдиш ти да ме побараш за некој грам хероин,ама до тогаш јас кокаин ке возами и ферари.Важно сум сплеткан со подземјето не работам а имам многу пари и никој не смее да ми пререче.
ОООО кака тебе колку ги има што викаат дека не сакаат да се возат ама не било тоа така,никој не почиња на хероин па ни ти сите почињаат со трава.Убаво реков нека поминат 3-4 години ке праиме маубет иначе ,човеку од подземјето ја ке продолжам да се трујам со ниско квалитетна марихуна која освен што не ми штети ,дури и има позитивни ефекти ти ја препорачувам странава да се информираш што и како е марихуаната http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/trava.htm и верувај толку сум далеку од твојот идиотски филм наречен ХЕРОИН и од било кој друг филм наречен ДРОГА што нема да ја имаш таа прилика да ти побарам некој грам хероин поздрав и уживај во крајот на твојот убав живот пеколот почиња за брзо време наркоману
+ 1Have you ever been high as fuuuuuck on a nice day like this?