Дрога ( Наркотични дроги )

Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
Лошо напишах изгледа сакаах да знам дали може самата ганџа да ти прави лошо да се осекаш , да не зависи од тебе (ќе извинате малце за струмичкио)

F

Frankie Yale

Гостин
Искрено немам ништо против дрогата, би пробал кокаин, екстази колку да експериментирам... Марихуана ми беше тапа... I'll stick to turbofolk and wine :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Лошо напишах изгледа сакаах да знам дали може самата ганџа да ти прави лошо да се осекаш , да не зависи од тебе (ќе извинате малце за струмичкио)
Од досегашни искуства би ти рекол дека највеќе од тебе зависи. Ако ти пред да пушиш си направиш добар филм (т.е. добра атмосфера, чил музика, друштво со кое се знаеш и му веруваш) - немаш гајле. Ќе си поминеш топ. Ако си под стрес или нешто слично или тие со кои пушиш се сеирџии и ќе гледаат само да те бедираат - си го јадел стапот.
Секако, има и самата трева некоја улога. Особено тие прсканите. Тие некогаш знаат да ти направат многу добар трип, ама има некои да те откорнат од земја.

Искрено немам ништо против дрогата, би пробал кокаин, екстази колку да експериментирам... Марихуана ми беше тапа... I'll stick to turbofolk and wine :)
Dude, seriously? :nesum:

F

Frankie Yale

Гостин
Dude, seriously? :nesum:
Озбилно, дрогата не е толку опасна, освен ако не претераш...
Најзаебана дрога што сум пробал е Пејоте (незнам дали така се вика на нашки), е тоа не да ме сјеба, незнаев во која галаксија се наоѓав, марихуаната е нула во споредба, затоа е и легализирана во неколку земји...

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Зависи, марихуаната кај секого има различни дејствиа, кај некој добри, кај некој лоши. Имам читано за еден тип, кога и да земел ганџа, имал трип што му траел по недела дена, едноставно марихуаната не била за него, не дека трип од една недела е лоша работа.:)
Види, земи од друг човек, па извести.
се стават маме да му ебам некој и од обична ке исушат.

Член од
25 август 2010
Мислења
179
Поени од реакции
23
ти дуваш 2 години
и уште си на 2 ка срамота аматеру ,имаш уште многу филтери за поминување
ти некако ми стоиш на фалбаџија со тоа што се дрогираш и не се плаши хероинот не е дрога хахаха ке осетиш за 3 години коа ке немаш денар у џеб морону дали не е дрога

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.036
Дај не ја уништувате темата поеќе , шит ... вратете се 60 страници назад и гледајте како се дискутираше на темава ...
:eek:ftopic:

Член од
25 август 2010
Мислења
179
Поени од реакции
23
Што заакаав на темава дилерот ми спие неможам да средам хаге ми се припуш мрш педери

T

Tetro

Гостин
Експериментирај колку сакаш, другарче. Само еден совет: Подалеку бегај од хемии, остани на природно. :smir:
Озбилно, дрогата не е толку опасна, освен ако не претераш...
Најзаебана дрога што сум пробал е Пејоте (незнам дали така се вика на нашки), е тоа не да ме сјеба, незнаев во која галаксија се наоѓав, марихуаната е нула во споредба, затоа е и легализирана во неколку земји...
Peyote - содржи мескалин, ефектот му е од 10-12 часа. може да се најде во Јужна Америка и Некои делови од Мексико... Индијанците го користат при нивните ритуали, знаат што е добро :icon_lol:

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
ти некако ми стоиш на фалбаџија со тоа што се дрогираш и не се плаши хероинот не е дрога хахаха ке осетиш за 3 години коа ке немаш денар у џеб морону дали не е дрога
па кај прочита дека се плашам од хероин,не сакам како тебе да се труам со ниско-квалитетна марихуана.Сигурно имаш пушено од резервите мене што ми остануваат па со сламки внатре, па и со уште не.
п.с ке дојдиш ти да ме побараш за некој грам хероин,ама до тогаш јас кокаин ке возами и ферари.Важно сум сплеткан со подземјето не работам а имам многу пари и никој не смее да ми пререче.

T

Tetro

Гостин
п.с ке дојдиш ти да ме побараш за некој грам хероин,ама до тогаш јас кокаин ке возами и ферари.Важно сум сплеткан со подземјето не работам а имам многу пари и никој не смее да ми пререче.
Дај не ја уништувате темата поеќе , шит ... вратете се 60 страници назад и гледајте како се дискутираше на темава ...
:eek:ftopic:

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
Член од
25 август 2010
Мислења
179
Поени од реакции
23
па кај прочита дека се плашам од хероин,не сакам како тебе да се труам со ниско-квалитетна марихуана.Сигурно имаш пушено од резервите мене што ми остануваат па со сламки внатре, па и со уште не.
Убаво реков нека поминат 3-4 години ке праиме маубет иначе ,човеку од подземјето ја ке продолжам да се трујам со ниско квалитетна марихуна која освен што не ми штети ,дури и има позитивни ефекти ти ја препорачувам странава да се информираш што и како е марихуаната http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/trava.htm и верувај толку сум далеку од твојот идиотски филм наречен ХЕРОИН и од било кој друг филм наречен ДРОГА што нема да ја имаш таа прилика да ти побарам некој грам хероин поздрав и уживај во крајот на твојот убав живот пеколот почиња за брзо време наркоману

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Убаво реков нека поминат 3-4 години ке праиме маубет иначе ,човеку од подземјето ја ке продолжам да се трујам со ниско квалитетна марихуна која освен што не ми штети ,дури и има позитивни ефекти ти ја препорачувам странава да се информираш што и како е марихуаната http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/trava.htm и верувај толку сум далеку од твојот идиотски филм наречен ХЕРОИН и од било кој друг филм наречен ДРОГА што нема да ја имаш таа прилика да ти побарам некој грам хероин поздрав и уживај во крајот на твојот убав живот пеколот почиња за брзо време наркоману
ОООО кака тебе колку ги има што викаат дека не сакаат да се возат ама не било тоа така,никој не почиња на хероин па ни ти сите почињаат со трава.
п.с само ти касно свакаш дека травата е само за кравите,јас многу порано сватив.Ваа знаеш како испага магарето му вика на зајакот имаш големи уши така и ти мене ми викаш наркоман наркоману еден.
п.с дека не е штетна травата кажи му на грујо да ја легализира.
http://www.crnobelo.com/zivot/zdravje/marihuana-efekti-i-posledici.html

Kajgana Shop

На врв Bottom