Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
^ Какви глупости.. Намалување? Издувај 2ка ко чоек нема НИКАКВА болка НИКАДЕ да осеќаш.

Главоболка како последица? Не ми се десило у 2 години дување.
Сушење на очите? Wow. Јак кур.
Кашлица? Кој им е крив шо незнаат да дуваат ((:

Совршена емот-икона...

smilie_gr_73.gif

^ Какви глупости.. Намалување? Издувај 2ка ко чоек нема НИКАКВА болка НИКАДЕ да осеќаш.

Главоболка како последица? Не ми се десило у 2 години дување.
Сушење на очите? Wow. Јак кур.
Кашлица? Кој им е крив шо незнаат да дуваат ((:
ти дуваш 2 години
и уште си на 2 ка срамота аматеру ,имаш уште многу филтери за поминување

ти дуваш 2 години
и уште си на 2 ка срамота аматеру ,имаш уште многу филтери.

Шо кажа сеа , се - само везе нема ова , ај дообјасни се ... :)

И на филтериве не им е место тука , да не мислеше на фасови =))

јас знам еднаш од една 2 ка 3 ца паднаа на гас.

Abe pred nedela dena pusev edna opasna gandja so uste eden drugar. Nemozev 15 min da stojam, ni da sedam, morav samo da klecam inace mi se vrtese vo glava. Ganeto mi eba mater, 2ce bese:tv:

Abe pred nedela dena pusev edna opasna gandja so uste eden drugar. Nemozev 15 min da stojam, ni da sedam, morav samo da klecam inace mi se vrtese vo glava. Ganeto mi eba mater, 2ce bese:tv:
абе супер е марихуаната ако е добра (јака )
да се опиеш ке ти се повкрака оваа она а ганџата ти праве филм.

абе супер е марихуаната ако е добра (јака )
да се опиеш ке ти се повкрака оваа она а ганџата ти праве филм.

Zavisi kolku ti drzi gzot ima lugje mozat i da pijat i da pusat, a da ne povratat, nekoi pa nemozat...

Незнам дали е до тревата или лош филм си имам направено ама се осеќаах како кожата на лицето да ми се распага , да си знам дали да земам пак од ист човек :toe:

Незнам дали е до тревата или лош филм си имам направено ама се осеќаах како кожата на лицето да ми се распага , да си знам дали да земам пак од ист човек :toe:

Дај број од човекот :toe:

Зависи, марихуаната кај секого има различни дејствиа, кај некој добри, кај некој лоши. Имам читано за еден тип, кога и да земел ганџа, имал трип што му траел по недела дена, едноставно марихуаната не била за него, не дека трип од една недела е лоша работа.:)
Види, земи од друг човек, па извести.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom