Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2014
Мислења
5.118
Поени од реакции
6.530
Milan i Inter ednostavno im dozvolija na juventus i atalanta da se doblizat vo borba za titulata so nivni pobedi ke bidat na dofat od istata. I seuste mislam deka Juve ke osvoi titula ova sezona i ako se desi toa togas Inter i Milan redno e da se samoraspustat kako klibovi i da zgasnat.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.500
Поени од реакции
6.936
Пиоли лузерон се жали дека голот на удине не важел, имало игра со рака.
Море сељак, на џеко му залепија шамар у 16ник у 93та минута, чист пенал како солза не беше свирнат.

Екипа што сака титула не смее да се жали, на игра со рака за 1 гол или да бара пенал во 93та.
Ако сакаш титула на џенова им пукаш 3 уште у прво полувреме и кулираш, исто и на удинезе и салернитана. Изненадувања се дешаваат еднаш до два пати за гиганти што се борат за титула не две кола по ред.
Не знам кој е позагреови интер шо не може да даде гол против боси екипи или Милан шо прима голови од боси екипи. Нема ни фудбал за око да видиш барем. Они се мачат коа некои грешници па и уште бараат изговори.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.919
Поени од реакции
23.648
Пиоли многу често после секој негов кикс криви му се судиите. Вчера Милан не им мрднаа на Удинезе. Многу слабо одиграа и мислам дека пофер ќе беше ако неговите изјави беа насочени кон неговите играчи. Голот на Удинезе мислам не беше поништен затоа што Ромањоли ја допре топката непосредно пред да мавне во играчот на Удинезе.
Искрено и голот на Леао можеше комотно да го поништи иако според мене тоа би било престрого. Но, во моментот пред да шутне Леао судијата беше близу и се виде дека користеше раце врз одбранбениот на Удинезе.

П.С. Делофеу вчера покажа зашто никогаш не успеа како играч. Во Милан кога беше на позајмица беше сосема солиден и се чудев како стигна до Удинезе, ама повеќе од јасно после оној просек вчера. И претходно имал вакви просеци ама не сум ги гледал премногу Удинезе сезонава. Премногу себичи, шутот му е многу слаб и комплицира беспотребно во напад.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.203
Поени од реакции
18.311
А што ќе кажеме за бламот на Наполи... 4 парчиња од ваква Барса на домашен терен не е лесно.

Лацио исто испадна, Јувентус влегува во реванш со 50-50 шанси, Интер со 5%, само Аталанта помина. Такви се тие без притисок, маваат по 0-3.

Лигава никогаш не била победна.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.875
Поени од реакции
30.790
Интер и Милан последниве 2 кола какви местенки и двете.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Интер и Милан последниве 2 кола какви местенки и двете.
Ќе беше добро да местат. Очајни се и двете екипи.
Кој и да освои титула, треба да ја закопаат негде под земја и да не ја споменуваат веќе никогаш.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.875
Поени од реакции
30.790
Ќе беше добро да местат. Очајни се и двете екипи.
Кој и да освои титула, треба да ја закопаат негде под земја и да не ја споменуваат веќе никогаш.
Глумење очај :icon_lol:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Глумење очај :icon_lol:
Абе какво глумење, ако ги гледаше и двете утакмици, се гледа дека тимовите се издишани.
Јувентус е потенцијално уште во трката за титула, тоа се ти кажува. Јувентус, кој изгледаше како да се распаѓа на почеток на сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom