Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Комплимент или? Јас така го сфаќам ;)
А ќе ти мени ако е комплимент или иронија? Како и да е, по подолго време атмосфера над границите, страшна енергија.
Горан, визуелна илузија за то твоето "малку", за секоја домашна утакмица добиваме 160/170 карти за нашиот сектор денес отприлика толку и бевме, то е ради ковид протоколите, многу деца немаја карти за влез. А исто така немаше простор за некоја посебна мобилизација, еден/два статуси на фејсбук и толку.
Ова денес не го очекував, многу повратници на трибина.

А ќе ти мени ако е комплимент или иронија? Како и да е, по подолго време атмосфера над границите, страшна енергија.
Горан, визуелна илузија за то твоето "малку", за секоја домашна утакмица добиваме 160/170 карти за нашиот сектор денес отприлика толку и бевме, то е ради ковид протоколите, многу деца немаја карти за влез. А исто така немаше простор за некоја посебна мобилизација, еден/два статуси на фејсбук и толку.
Ова денес не го очекував, многу повратници на трибина.

Не ми менва ништо, сакав само да знам шо мисли.
Сегде во светот 25-30год е јадро на групата, само кај нас на 23 год ВЕТЕРАНИ, ко ќе си ја фатат првата женска :D
Објасна се во постот, немам шо да додам, едноставно исполнато ми е срцето после подолго време.
А за иднината немаме гајле, имаме вакви 30-40 дечиња секоја утакмица :D
273586780_423018756289897_3852890840704504511_n.jpg

Нов сум на форумов , прво да ве поздравам , исто голем "поздрав" и до тие што скандираат ЧЕНТО на ку*ов...

Da se slucese ova vo druga grupa, znaes koj trol ke bese od vas, no poso e od vas nisto cudno ova se slucuva vo mnogu grupi neli. Naprajte 11 koreografii 3 sezoni po red i ete od 4tata pa nataka imate za sekoja utakmica.
Ne znam zosto i parolite ne gi cuvate, sto ima vrska ako se objavuvaat poveke pati, najverojatno go prai toa nekoj vo navivackiot svet.

bukvlano 3 posta nad tvojot ti e napisano za valjakot. jas bar ne se sekavam nekoj da ve trolal ovde za toa.

mislam deka treba da se pravi i razlika za tipicno koreo so najloni za edna upotreba i nesto sto e napraveno za poveke upotrebi ili eve za odbelezuvanje nastani/godisnini kako pokrivno zname/transparent.

Da se slucese ova vo druga grupa, znaes koj trol ke bese od vas, no poso e od vas nisto cudno ova se slucuva vo mnogu grupi neli. Naprajte 11 koreografii 3 sezoni po red i ete od 4tata pa nataka imate za sekoja utakmica.
Ne znam zosto i parolite ne gi cuvate, sto ima vrska ako se objavuvaat poveke pati, najverojatno go prai toa nekoj vo navivackiot svet.
Прво не ми се веруваше дека Рибари си зимаат сила да се споредуваат со Комити и Чкембари на форумов, ама па и ти ептен го претера.
Еве јас ќе ти кажам, пароли не чуваме, ги оставаме по ѓубриња за вас. Само една парола чуваме "Почивај во мир". Ова пошто ве имаме вас како неандерталци, па да бидеме спремни на следниот ваш пичкарски потег. А, бидејќи ТИ и твојата група се дрзнувате да зборите за навивачки свет, да ти појаснам дека брцање деца не е дел од навивачкиот свет. Напаѓање 10 вс 1 + 1(девојка) е исто пичкарски потег. Никој во навивачкиот свет не собира ѓубриња од контињери и се фали како освоиле нешто. Ниту пак влагаат во заклучена сала кога нема никој. И со Багабонти Пробиштип ако треба ќе зборам за навивачки свет, само немој вие жити се. Држете се до Артан и Омер и не ми глумете навивачи.

Акцентот на гостовањето во Охрид беше ставен на добра организациска структура - превоз, добар коп и пиро. Кореографија беше едногласно одлучено дека не треба бидејки зимскиот период направивме веќе 3 спремни кореографии. Многу добро знаевме дека ќе се фатите за тоа дека втор пат ја вадиме кореографијата(а реално може да ни се фатите и да учите само), ама на вас ви е лесно, сите се договарате со локалните началници за да палите пиро додека нас не снимаат од пред фаца.

Прво не ми се веруваше дека Рибари си зимаат сила да се споредуваат со Комити и Чкембари на форумов, ама па и ти ептен го претера.
Еве јас ќе ти кажам, пароли не чуваме, ги оставаме по ѓубриња за вас. Само една парола чуваме "Почивај во мир". Ова пошто ве имаме вас како неандерталци, па да бидеме спремни на следниот ваш пичкарски потег. А, бидејќи ТИ и твојата група се дрзнувате да зборите за навивачки свет, да ти појаснам дека брцање деца не е дел од навивачкиот свет. Напаѓање 10 вс 1 + 1(девојка) е исто пичкарски потег. Никој во навивачкиот свет не собира ѓубриња од контињери и се фали како освоиле нешто. Ниту пак влагаат во заклучена сала кога нема никој. И со Багабонти Пробиштип ако треба ќе зборам за навивачки свет, само немој вие жити се. Држете се до Артан и Омер и не ми глумете навивачи.

Никој во навивачкиот свет не прави копија од друга навивачка група и ја вади на трибина како трофеј. “Blue Hooligans”

Кражби,ѓубриња итн сите овие можеш до негде да ги читаш ама вашите супер навивачки не можеш ни да ги гооглаш.

Да ти треба да прозбориш со Багабонти и да научиш нешто од нив.

Комити си тераат супер но мое мислење е дека треба да не ви дозволат вас да се вратите на трибина бидејки токму тогаш ќе го доживеат истиот пад. Бидејки сте пички кои кога групата највеќе имало потреба вие сте го оставиле на цедило и сте трчале први по партиски митинзи и таму сте го покажувале вашето навивачко знаење со бакљади.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom