Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Старосна граница 35+Рк Пелистер-Шафхаузен 22.02.22
Прегледај го приврзокот 323006
Abe malku sme bile a navivanjeto top najdobro sezonava za dzabe bese poln sektorot so 1961, sporting nims itn...Рк Пелистер-Шафхаузен 22.02.22
Комплимент или? Јас така го сфаќамСтаросна граница 35+

Рк Пелистер-Шафхаузен 22.02.22
А ќе ти мени ако е комплимент или иронија? Како и да е, по подолго време атмосфера над границите, страшна енергија.Комплимент или? Јас така го сфаќам![]()
А ќе ти мени ако е комплимент или иронија? Како и да е, по подолго време атмосфера над границите, страшна енергија.
Горан, визуелна илузија за то твоето "малку", за секоја домашна утакмица добиваме 160/170 карти за нашиот сектор денес отприлика толку и бевме, то е ради ковид протоколите, многу деца немаја карти за влез. А исто така немаше простор за некоја посебна мобилизација, еден/два статуси на фејсбук и толку.
Ова денес не го очекував, многу повратници на трибина.

Da se slucese ova vo druga grupa, znaes koj trol ke bese od vas, no poso e od vas nisto cudno ova se slucuva vo mnogu grupi neli. Naprajte 11 koreografii 3 sezoni po red i ete od 4tata pa nataka imate za sekoja utakmica.
Ne znam zosto i parolite ne gi cuvate, sto ima vrska ako se objavuvaat poveke pati, najverojatno go prai toa nekoj vo navivackiot svet.
Прво не ми се веруваше дека Рибари си зимаат сила да се споредуваат со Комити и Чкембари на форумов, ама па и ти ептен го претера.Da se slucese ova vo druga grupa, znaes koj trol ke bese od vas, no poso e od vas nisto cudno ova se slucuva vo mnogu grupi neli. Naprajte 11 koreografii 3 sezoni po red i ete od 4tata pa nataka imate za sekoja utakmica.
Ne znam zosto i parolite ne gi cuvate, sto ima vrska ako se objavuvaat poveke pati, najverojatno go prai toa nekoj vo navivackiot svet.
Во ред е се тоа, ама треба и помлади момци за моторика во групата,како и да е супер навивање.Комплимент или? Јас така го сфаќам![]()
Прво не ми се веруваше дека Рибари си зимаат сила да се споредуваат со Комити и Чкембари на форумов, ама па и ти ептен го претера.
Еве јас ќе ти кажам, пароли не чуваме, ги оставаме по ѓубриња за вас. Само една парола чуваме "Почивај во мир". Ова пошто ве имаме вас како неандерталци, па да бидеме спремни на следниот ваш пичкарски потег. А, бидејќи ТИ и твојата група се дрзнувате да зборите за навивачки свет, да ти појаснам дека брцање деца не е дел од навивачкиот свет. Напаѓање 10 вс 1 + 1(девојка) е исто пичкарски потег. Никој во навивачкиот свет не собира ѓубриња од контињери и се фали како освоиле нешто. Ниту пак влагаат во заклучена сала кога нема никој. И со Багабонти Пробиштип ако треба ќе зборам за навивачки свет, само немој вие жити се. Држете се до Артан и Омер и не ми глумете навивачи.