Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.670
Поени од реакции
7.313
Брааат, вчера кога пиша Ватрен за новиот гол на Сатриано, пуштив да ја гледам Реим - Брест и изгледав добри 40-50 минути.
Ништо посебно не видов а квалитетот на двете екипи е преслаб. Факт е дека им е еден од подобрите поединци, но многу друго тоа изгледа кога би играл покрај Брозо, Барела, Чала. Мислам дека Агуме и Сатриано треба уште една сезона да идат на челичење и тоа стриктно Италија за да се приспособат на фудбалот, државата и јазикот.
Ako idat na pozajmica samo vo Sasuolo, ama suva pozajmica nisto povekje, ovie kako rabotat so mladi igraci, veruvam deka kje gi podignat na edno nivo podobri da bidat.
Znaci samo pozajmica, zaebi davanje igraci na Kaljari i drugi timovi, pa posle koga kje im pobaras igrac lupaat cenindo plafon.

Maksi Lopez koga igrase co Marsej nisto posebno, vidi go vo Sasuolo rine.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
Ako idat na pozajmica samo vo Sasuolo, ama suva pozajmica nisto povekje, ovie kako rabotat so mladi igraci, veruvam deka kje gi podignat na edno nivo podobri da bidat.
Znaci samo pozajmica, zaebi davanje igraci na Kaljari i drugi timovi, pa posle koga kje im pobaras igrac lupaat cenindo plafon.

Maksi Lopez koga igrase co Marsej nisto posebno, vidi go vo Sasuolo rine.
Па баш затоа. Ако ги праќаме во екипи како Витезе, Реим, Брест итн. не можеме да очекуваме прогрес како во Каљари, Сасуоло па и некоја екипа од Серија Б при врвот. Вавките видеа со пас ваму пас таму не се никаков показател за нивниот развој. Не дека е премногу лошо француско првенство, ама подобро во Венеција отколку Лион. Чисто ради претходно споменатите причини - јазик, начинот на кој се игра фудбал во Италија, државата...

Нели не дуваш пред 8?
Остана пец-два од синојќа. :LOL:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Овие 5 имиња денес кружат по твитер:
Grillitisch (contract with Hoffenheim expiring), Paredes, Xhaka, Amrabat of Fiorentina and Palhinha of Sporting Lisbon.

Моја желба исто би бил Максим Лопез, ама тешко дека би делел минутажа со Брозович.
Грилич не го знам.
Палиња ако не се лажам веќе е репрезентативец, мада него само на 1-2 утакимци макс го иам забележано. Мене португалец, заден везен играч, долги години ми е желба Вилијам Карваљо сеа у Бетис што игра.
Паредес и Џака се добри дефанзивци, добри пасери и некако малце спори у движењата. Паредес е боље од Џака. Шиптаров покрај целиот хејт што го јаде од светов моментално, непопуларно мислење ама мислам дека топ ќе му одговара калчо лигава.
Амрабат е најдобар од сите овие, многу активен и добар играч.

Ја Верету би го земал од Рома.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.162
Поени од реакции
10.100
Верету е одличен, ама не знам колку би се согласил на тоа да биде замена на Брозович, кој не верувам дека многу би го вадел од игра Симоне, дури и кога би имале квалитетна замена за него. Со Амрабат би бил и јас поприлично задоволен, нема да има проблем со мала минутажа а може да е многу корисен.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Какви Пулиња, Амрабат...
Земај Погба, Дибала и Лукаку ако сакаме успех.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Земете си го Верати, ќе ви ора по теренот и Мбапе за реализација....( Донарума на голот- резерва на Ханда)...
Ова се слободни играчи, плус Лукаку кој јавно бара враќање назад.
Ако тимот има шампионски амбиции, мора да се донесат и шампиони.

Го имаме Марота кој е мајстор за правење зделки, минатата сезона продадовме играчи за 200 м, може да се ослободиме уште од 3-4 со огромни плати како Видал, Санчез, Весино... И со не толку големи вложувања да се подобри тимот.

За да тапкаме во место, доболни се Амрабат, Скамака и Фратези.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Па може и Ковачич ама испод 50м нема да дојде.
Не се фаќај за имиња, јас зборувам за квалитет.
Нека биде комбинација Левандовски, Верати, Дибала.

Имаме квалитетна одбрана, одлични бекови, Броз, Барела и Чалханоглу се ок.
Лаутаро има квалитет ама разочара сезонава. Ако може де извади на него нешто за да сд финансираат другите трансфери е ок.
Нас ни треба малку за да бидеме на врвот. Имаме добра основа во овој тим.. Ако имаме прилика за вакви играчи мора да се реагира.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
Пропали смо начисто. Ако до минатата недела бев некако смирен и убеден дека ќе бидеме шампиони пак, после ова вчера променив мислење.
Вчера беше утакмица за кршење инвентар по дома. Најслабата Џенова години наназад не успеаја да ја победат. Нападот катастрофа. Видал влезе, три пати им даде топка на Џенова. Да беа поагилни ќе казнеа една од тие три зашто бевме дефицитарни во одбрана. Барела дрво. Не може голот да го погоди, а не пропушта да пафта со рацете кога нема да го проиграат. Перишиќ да му ебам тоа шутот јас. Искрши рефлектори ба сите стадиони во Италија. Дензел истотака беше дрво вчера.
Едино Дамбо се бореше нешто и Џеко, ма да овој вториов е очигледно дека нема сила за ваков интензитет. Овој требаше да биде златната замена а не единствениот напаѓач на кој можеме да се потпреме. Каиседо шта речи. Се гледа зашто во Џенова не играше ама не ми е јасно зашто ние го донесовме. Кореа е многу потребен во моментов.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.162
Поени од реакции
10.100
3-5-1-1 само може да не спаси, со Кореа позади Џеко/Лаутаро напред. Санчез/Џеко/Лаутаро измеѓу себе не функционираат. Факт.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.994
5 дена не сме јаделе гомна, сеа се враќа форумов после нерешениве. Неаме мотивација да се курчиме....

А шубаво ќе се курчевме вчера до кај 23.00 со 1-1 на Милан, после тоа ќе можевме да ја пцуеме сестра му на лаутаро мартинез.

Ајде здравје, среда коа ќе ги отепаме милан 3-0 :D

Kajgana Shop

На врв Bottom