Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Ги нема голманските дноперти (знаат кои се) да кажат нешто за велелепната одбрана на Големиот Господин Хандановиќ кога Елмас шутираше од 3 метри пред гол непречен од никој...

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.231
Поени од реакции
13.159
Пошо сите мудрувате денес за Де Фрај. Не мислевте така пред месец дена, судејќи по реакциите.
Демек Бремер е Неста у најбољи дани и нема/нема да има вакви утакмици...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.162
Поени од реакции
10.101
Демек Бремер е Неста у најбољи дани и нема/нема да има вакви утакмици...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Да, за Де Фрај е Неста, и сезонава има највеќе добиени дуели во топ5 лиги.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Во ред е другари...сега правиме серија од 14 победи со ред и то е то

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726

Ватрен на апаратима... Кој го води фан-клубов што ми чита мислења?

И не Ватрен, не мислам дека Пинамонти е играчиште туку мислам дека е на исто рамниште со Скамака...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.162
Поени од реакции
10.101

Ватрен на апаратима... Кој го води фан-клубов што ми чита мислења?

И не Ватрен, не мислам дека Пинамонти е играчиште туку мислам дека е на исто рамниште со Скамака...
Ок, супер. Ако одиме со споредба за голови, Лаутаро има само 2 гола повеќе од нив, дали тоа значи дека се на исто рамниште и со него?
Мое мислење е дека Скамака по стил на игра и физичка градба е профил на играч кој повеќе ни треба од Пинамонти у моментов, али времето ќе покаже.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Пинамонти не може да игра на високо ниво. Добар е за во Емполи и тоа е се.
Скамака не ми оставил којзнае каков впечаток, ама го бараат многу силни екипи па може има нешто и кај него.

Од нашите, јас гледам повеќе надеж во Сотиријано и Еспозито.
Сотиријано е веќе зрел играч, има самодоверба и желба да се докажува.
Еспозито има повеќе потенцијал ама нема доволно самодоверба и не го покажува тоа што го поседува.

За наредна сезона би гo донесол Митрович место Џеко и ако има шанса Дибала место Лаутаро.
Ковачич во средина и ЛШ е наша

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Ок, супер. Ако одиме со споредба за голови, Лаутаро има само 2 гола повеќе од нив, дали тоа значи дека се на исто рамниште и со него?
Мое мислење е дека Скамака по стил на игра и физичка градба е профил на играч кој повеќе ни треба од Пинамонти у моментов, али времето ќе покаже.
Абе се супер, јас мислам дека Пинамонти е топ за да биде резерва на Џеко и само тоа исто и за Скамака...

Ама еве дај боже да грешам и ако го земат да изгази, нормално ако Интер го купи одма менувам наратив у стил како сме го зеле најдобриот млад напаѓач во Италија на ниво на Халанд...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.162
Поени од реакции
10.101
Абе се супер, јас мислам дека Пинамонти е топ за да биде резерва на Џеко и само тоа исто и за Скамака...
Па тоа е муабетот, јас лично сметам дека потенцијалот на Скамака е поголем од Пинамонти, далеку од тоа дека моментално е на којзнае какво ниво. Секако следна сезона ќе учи од Џеко и ќе ротираат, не е уште на ниво да игра прва постава бетон.

Kajgana Shop

На врв Bottom