- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.987
- Поени од реакции
- 20.876
Кои меркиМеркиве можат да се укинат за една недела.
Доволно е еден протест никој да не оди во Моловите. Сите политичари имаат некој бизнис во моловите.
Толку треба.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кои меркиМеркиве можат да се укинат за една недела.
Доволно е еден протест никој да не оди во Моловите. Сите политичари имаат некој бизнис во моловите.
Толку треба.
Кои мерки![]()
Знаат тие добро уште пред да го направат скринингот колкав процент ќе презентираат во јавност, а исто знаат дека реално од 10 луѓе сигурно 8 имаат имунитет. Ќе видиме каков е планот.И порано ќе биде, не знам ова скринингот кога треба да покажат резултати ама верувам дека ќе биде 70%+ и денови после тоа се ќе се тргне и ќе се врати во нормала. Јас лично верувам од 1 Март негде да почнува roll-out-ot за тргање мерки. Се надевам дека ќе бидам у право
Е да, претходно ги немаше. Сега цел свет кога олабавува мерки ние ќе го стегаме обрачот, ќе демонстрираме сила, демек еве нешто се прави.Како што гледаш деновиве казнуваат по кафани.
Тоа дека се грижат за здравјето на народот и општото добро и целта им е да стават крај на ,,пандемијата".За трета доза освен фајзер не признавале нашиве ништо друго од Србија. Астра, спутник, модерна, синовак, синофарм...ништо од тоа. Што толку се врзале со фајзер
За трета доза освен фајзер не признавале нашиве ништо друго од Србија. Астра, спутник, модерна, синовак, синофарм...ништо од тоа. Што толку се врзале со фајзер
чупе многу слаб ти е ноќниот живот, уште со тенкови шо не влегоа по барови изминатиот викендКои мерки![]()
Не ми е слаб ноќниот живот, туку имав среќа таа вечер не продолжив нигде од кафана, досега само еднаш сум била затекната кога влегле инспектори за сертификат и фино лепо келнерот отвори врати во фелиција си излеговме сите надвор пред да влезат во локалот. Инспекција замина пак си продолжи забавата како ништо да не било.чупе многу слаб ти е ноќниот живот, уште со тенкови шо не влегоа по барови изминатиот викенд
Koи тоа луди теоретичари се секој ден се повеќе во право и конкретно за што?Ова 'лудиве' теоретичари на заговор, секој ден се се повеќе во право.
Koи тоа луди теоретичари се секој ден се повеќе во право и конкретно за што?