Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Овој од Тиндер не ми е јасно како се шета слободен. Правниве системи сите докази ги имаат за да го спикаат бар на неколку години, тој си уживка пак наоколу. :D

Далеку од антихерој, накрај изгледаше ко една обична плачипичка, со ментални проблеми.
Тажно е што ваква паразитска фаца може некому да му биде херој, што пак докажува како општеството ги перцепира работите и кои се сега идолите.

Ова е најголема небулоза изминативе години познавам многу кои кога ќе видат Нетфликс продукација инстант им е одбивно и не го гледаат, да реално филмовите им се срање ама со тру крајм документарциве изгазија за сите пари и вајѓаат нон стоп нови.
Еве ви предлог покрај документарците за серискиве убици некои од подобрите кои ги изгледав изминативе година-две (Don't Fuck with Cats е ремек дело и целиот случај е ко да гледаш тежок мајндфак)

Ова е најголема небулоза изминативе години познавам многу кои кога ќе видат Нетфликс продукација инстант им е одбивно и не го гледаат, да реално филмовите им се срање ама со тру крајм документарциве изгазија за сите пари и вајѓаат нон стоп нови.
Еве ви предлог покрај документарците за серискиве убици некои од подобрите кои ги изгледав изминативе година-две (Don't Fuck with Cats е ремек дело и целиот случај е ко да гледаш тежок мајндфак)
True Crime mi e interes, i dovolno imam izgledano netflix crime dokumentarci da vidam deka gi pravat po-safe.
Dobri se, ama pak, ne gi prikazuvaat site klucni informacii, i poradi toa se nekako... nekompletni.
Od Netflix docs highlights mi se Wild Wild Country i Tiger King.

Ted bundy tapes se isto ok

Ted bundy tapes se isto ok
Пишав покрај документарците за сериски убици, убиства и мистериите изгледано ми е се горе долу :D
Ги гледал некој The Puppet Master и The Imposter? Тие сакам да ги гледам следно и пишите ако имате и други и поанонимни нека се није бед.

Scream noviov go izgasiv posle 15 minuti posle scenata vo bolnicata. Uste edno razocaruvanje, katastrofalna gluma duri na nervi mi ide Sam.
Ne znam sto se slucuva so novive rimejkovi, vekje nieden ne gledam.

Ми се гледа Uncharted ама не ми се оди во кино. Има некој сајт сигурна информација кога најрано ќе излезе онлајн?

Негде читав крај на мај на ДВД/Блуреј, негде пишуваше почеток на април на Нетфликс ќе одел...

За тие кои ги немаат гледано: King Richard, номиниран за Оскар за најдобар филм во 2021, може да го гледате на HBO GO. Од 1 март, исто, на HBO GO ќе биде достапен уште еден од номинираните за Оскар - Drive My Car.

19 април 2024-та излегува Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, на WB.
Цртан долгометражен ќе биде, викаат - у аниме стил.

Добри страни (од она што го знаеме):

- луѓе од Weta Workshop стојат зад ова
- John Howe & Allan Lee се вклучени
- Philipa Boyens е исто вклучена
- неповрзано со серијата на Amazon
- концептуално блиску со џексоновите филмови

Сега за сега имаме само концепт-арт слики:
The-Lord-of-the-Rings-The-War-of-the-Rohirrim-Variety-Exclusive-16x9-1.jpg

0246-lotr-breachedoraswalls-01b-nologos5-1644878637988.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom