Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
^Боза,кога веќе си ја распореди тревката :wink:

Еве едукативно за почетниците , потребните состојки =) + тутунче

tutorial.jpg

Еве го моето омилено видео од сите тие што ги има на YouTube. (малце е слаб квалитетот, ама се гледа све како треба, што треба)
Еве уште едно, ама овој овдека работи ептен перфектно. Му требаат 4 минути за еден џоинт.

:pos2: Све џанаци што е ова бе? има ли место и за мене:) Само можам да кажам за тревата дека е до негде ОК...другово све е шит.

Ајде нека почасти некој од свое срање да пробаме :)

И за дрога да користиш треба малце да си паметен да знаеш како да ја користиш. Има некои глупави неиживеани па они немат ситка, цел живот не излегол у чаршија, па случајно се здружи со некој дрогираш и за помалце од година гледаш дечкото е по подруми.
Значи ја имаш научено улицата, а тука спаѓа и дрога и алкохол и курви и поштени и ганс енд роузис и тепачки за пички и све тоа курназлчење по улиците, и кога ке поминеш по тенката црвена линија... е ондак више дрогата ја користиш од мерак,а не за курназлк, значи ја возиш како што ти е кеф на свој начин.
А не некои тамо.... јебем ли ги, те го навлеков другар ми на грас пред една година, а он неиживеан, и од тој ден до денешен јас не го видов трезен. А жена има и 2 деца, нека дува, него да не земе нешто без да ме праша.

Цел форум дрогери упм. =)
Хипотетичка ситуација, ако би решил да одам на "пат", кое е најдостапно помагало за обичните смртници? Тоа се морските ореви ми изгледаше најизводливо за бегинер.
Добар текст напишал тој дечкото пред некоја страна, тоа со дуплото плико, ама немам намера да развивам градинарска кариера.
И дали е задолжително да има искусен психонаут или е само препорачливо?

Хипотетичка ситуација, ако би решил да одам на "пат", кое е најдостапно помагало за обичните смртници? Тоа се морските ореви ми изгледаше најизводливо за бегинер.
Добар текст напишал тој дечкото пред некоја страна, тоа со дуплото плико, ама немам намера да развивам градинарска кариера.

Не земај морски ореви, гадни се, грозен вкус...
Нема потреба од одгледување печурки кога имаме ергот на лето, кај житните култури...

Нема потреба од одгледување печурки кога имаме ергот на лето, кај житните култури...
шо д хел е ергот?
и шо е ликвид :)

Ne!

Aman te be, nema nikade magic 'shrooms da se najde? Ili wormwood? najarno za first trip to the other side of the veil.

шо д хел е ергот?
и шо е ликвид :)

Ликвид појма немам...
Ергот е ова:

barley_ergot.jpg

Од црнкиве се халуцинира, тие се искористени како база за ЛСД од Хофман, едно е премногу ако се одлучиш да земеш...

Ликвид појма немам...
Ергот е ова:

barley_ergot.jpg
е шо се праи со ерготов? каков трип? сајдефектс?
и као си го набавувате :) трчкаш по поле и си береш и ги пикаш у кошничка додека пчелки птички и пеперутки те следат?? или тоа за време на трип го праиш? :pos:

Ne!

Aman te be, nema nikade magic 'shrooms da se najde? Ili wormwood? najarno za first trip to the other side of the veil.

Сигурно се најдуваат, јас сум гледал слики само ме плаши фактот што има слични на нив кои се отровни...единствена сигурна каде нема утка е Аманита Мускариа...а сигурно ги има по планињево и ливајџево...

е шо се праи со ерготов? каков трип? сајдефектс?
и као си го набавувате :) трчкаш по поле и си береш и ги пикаш у кошничка додека пчелки птички и пеперутки те следат?? или тоа за време на трип го праиш? :pos:

еми и пред и за време на трип хахахах ами не знам немам пробано ја, сега само знаење собирам...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom