Фан Клуб: Интер

Ги нема голманските дноперти (знаат кои се) да кажат нешто за велелепната одбрана на Големиот Господин Хандановиќ кога Елмас шутираше од 3 метри пред гол непречен од никој...

Пошо сите мудрувате денес за Де Фрај. Не мислевте така пред месец дена, судејќи по реакциите.
Демек Бремер е Неста у најбољи дани и нема/нема да има вакви утакмици...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Демек Бремер е Неста у најбољи дани и нема/нема да има вакви утакмици...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Да, за Де Фрај е Неста, и сезонава има највеќе добиени дуели во топ5 лиги.

Ватрен на апаратима... Кој го води фан-клубов што ми чита мислења?

И не Ватрен, не мислам дека Пинамонти е играчиште туку мислам дека е на исто рамниште со Скамака...

Ватрен на апаратима... Кој го води фан-клубов што ми чита мислења?

И не Ватрен, не мислам дека Пинамонти е играчиште туку мислам дека е на исто рамниште со Скамака...

Ок, супер. Ако одиме со споредба за голови, Лаутаро има само 2 гола повеќе од нив, дали тоа значи дека се на исто рамниште и со него?
Мое мислење е дека Скамака по стил на игра и физичка градба е профил на играч кој повеќе ни треба од Пинамонти у моментов, али времето ќе покаже.

Пинамонти не може да игра на високо ниво. Добар е за во Емполи и тоа е се.
Скамака не ми оставил којзнае каков впечаток, ама го бараат многу силни екипи па може има нешто и кај него.

Од нашите, јас гледам повеќе надеж во Сотиријано и Еспозито.
Сотиријано е веќе зрел играч, има самодоверба и желба да се докажува.
Еспозито има повеќе потенцијал ама нема доволно самодоверба и не го покажува тоа што го поседува.

За наредна сезона би гo донесол Митрович место Џеко и ако има шанса Дибала место Лаутаро.
Ковачич во средина и ЛШ е наша

Ок, супер. Ако одиме со споредба за голови, Лаутаро има само 2 гола повеќе од нив, дали тоа значи дека се на исто рамниште и со него?
Мое мислење е дека Скамака по стил на игра и физичка градба е профил на играч кој повеќе ни треба од Пинамонти у моментов, али времето ќе покаже.
Абе се супер, јас мислам дека Пинамонти е топ за да биде резерва на Џеко и само тоа исто и за Скамака...

Ама еве дај боже да грешам и ако го земат да изгази, нормално ако Интер го купи одма менувам наратив у стил како сме го зеле најдобриот млад напаѓач во Италија на ниво на Халанд...

Абе се супер, јас мислам дека Пинамонти е топ за да биде резерва на Џеко и само тоа исто и за Скамака...

Па тоа е муабетот, јас лично сметам дека потенцијалот на Скамака е поголем од Пинамонти, далеку од тоа дека моментално е на којзнае какво ниво. Секако следна сезона ќе учи од Џеко и ќе ротираат, не е уште на ниво да игра прва постава бетон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom