Џ
Џонтра Волта
Гостин
Јас само да забележам дека сеуште ми одекнува песната у глава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прочитај го постот на Сецуко.И што беше побогу оној бакнеж на крајот?![]()
слугинката?Иначе Ана е всушност пејачката на песната Weeping Willow![]()
Willow Waly де.слугинката?
Не би се сложил дека е добро да влијаеме на изборот на филмови, ќе ми нема поента клубов ако е така. Сепак треба кој што сака да предложи, наше е дали ќе го гледаме.Еј и дајте бе некое feel good филмче или нешто полабаво макар и анимиран ко Soul што го имавме лани. Последниве 3-4 филмови ептен тешки за гледање.
Не сакам да влијаам на изборот туку на редоследот. Колку што знам Злате веќе ги има филмовите, па барам да добиеме некое повесело филмче. Точно е дека наш е изборот дали ќе го гледаме или не, ама ако приметиш активноста во клубов оди надоле. Се помалку активност има од кога заврши регуларниот редослед.Не би се сложил дека е добро да влијаеме на изборот на филмови, ќе ми нема поента клубов ако е така. Сепак треба кој што сака да предложи, наше е дали ќе го гледаме.![]()
Мене уште не ми е јасно што е со редоследов и зошто Злате ги има филмовитеНе сакам да влијаам на изборот туку на редоследот. Колку што знам Злате веќе ги има филмовите, па барам да добиеме некое повесело филмче. Точно е дека наш е изборот дали ќе го гледаме или не, ама ако приметиш активноста во клубов оди надоле. Се помалку активност има од кога заврши регуларниот редослед.