Растенијата се природни, ама којзнае со што ја прскаат или мешаат травата кај нас.
Инаку, ако си искрен супер за тебе, бидејќи не вреди,барем според мене, да плаќам за да си го уништувам здравјето и животот.
Па да ја прскаат,тоа е факт.
Со син камен,пестициди(кои подоцна ги пуши некој),дури и со хероин.Прават лајнарија од растение,само за помала количина да дава поголем ефект.Само за посрани пари.Без никаква грижа на совест,дека тоа може да предизвика страшни нус-ефект,што не постојат кај обичната марихуана,дури и во најлош случај,да убие некој.И шо е најтрагично,тие што ја пушат го обожаваат ефектот.Поради таквите морони,најголемиот дел од лугето има лошо мислење за ганџата,иако е многу погрешно и многу далеку од вистината за ефектите на марихуаната.
Ама не сите и не секогаш.Можеш да најдеш растение кое е природно,ако си малку поупорен и ако го сакаш тоа навистина
.
п.с А инаку да,искрен сум за недувањето-за жал.Не знаеш колку само би сакал да не сум.Ама тоа коа нашите прекрасни џандари,се толку концентрирани на стопирање на употребата на марихуана,шо не би ни забележале како некој си купуе хероин и пред станица.Битно е да се запре травата.Тешките дроги шо уништуат животи,не се битни.