The fall е интересна, добра глума, ок ликови и детективката и психото. Одамна ми е гледана, но беше баш кратка, дали има 10-2 епизоди, кои брзо се гледаат.Мислења за:
- The Bridge (Bron/Broen);
- Broadchurch;
- The Fall.
Ништо од ова немам изгледано.
Broadchurch е добра крими серија, со добар твист, поготово првата сезона. Вреди да се гледа. Башка и завршена е веќе, нема цепидлачење со години.Мислења за:
- Broadchurch;
- The Fall.
Broadchurch е закон, не се мисли!Мислења за:
- Broadchurch;
- The Fall.
Сите три серии се одлични, мои оценки би биле 10 ( фан сум)/ 8/8.Мислења за:
- Broadchurch;
- The Fall.
Arcane гледано ти е?Castlevania ja izgledav povtorno pred novata 4ta sezona.
Ova e, ne mozam da stresnam kolku, perverzija od umetnost. Bi baknuval raka za sekoja umetnicka nasoka koja ja izbrale pri scenite koi mi gi predizvikaa najerektilnite goosebumps since... whenever.
Fuck, ova e kako raskinuvanje. Ke mi falat naednas likovite.
Ke mi falat ocnite napadi so boi dodeka vrti nekolku frejmovi u sekunda boss fight niz koj te vodat so kamerata kako na rollercoaster.
Sploosh, man. Sploosh.
Arcane гледано ти е?Castlevania ja izgledav povtorno pred novata 4ta sezona.
Ova e, ne mozam da stresnam kolku, perverzija od umetnost. Bi baknuval raka za sekoja umetnicka nasoka koja ja izbrale pri scenite koi mi gi predizvikaa najerektilnite goosebumps since... whenever.
Fuck, ova e kako raskinuvanje. Ke mi falat naednas likovite.
Ke mi falat ocnite napadi so boi dodeka vrti nekolku frejmovi u sekunda boss fight niz koj te vodat so kamerata kako na rollercoaster.
Sploosh, man. Sploosh.
Ne, ja dismissnav koga vidov deka e po league of legends, igra od zanr koj ne go igram.Arcane гледано ти е?
Автоматски споено мислење:
Arcane гледано ти е?
Да, обавезно гледај ја.Ne, ja dismissnav koga vidov deka e po league of legends, igra od zanr koj ne go igram.
Moze da se gleda zasebno serijata, bez poznavanje na igrata?
Цел живот фан на Dota, уште од времето на Garena (@Anon памти). Ја презирам играта LoL.Ne, ja dismissnav koga vidov deka e po league of legends, igra od zanr koj ne go igram.
Moze da se gleda zasebno serijata, bez poznavanje na igrata?
Ова?Цел живот фан на Dota, уште од времето на Garena (@Anon памти). Ја презирам играта LoL.
Истиве предрасуди ги имав како тебе. Од немање што да гледам, ја пуштив. Најдоброто нешто извадено во светот на анимираните серии до сега. Гледана ми е и Кастелванија, верувај од кога ќе ја изгледаш Arcane мислењево што го пиша погоре ќе ти изгледа.. чудно.
Не се заебавам. Озбилна серија е Arcane.
Не мора да имаш никакво предзнаење за играта за да ја гледаш серијата. Апсолутно фрошка знаење немав за lore-от пред да ја изгледам.
Да, обавезно гледај ја.
Цел живот фан на Dota, уште од времето на Garena (@Anon памти). Ја презирам играта LoL.
Истиве предрасуди ги имав како тебе. Од немање што да гледам, ја пуштив. Најдоброто нешто извадено во светот на анимираните серии до сега. Гледана ми е и Кастелванија, верувај од кога ќе ја изгледаш Arcane мислењево што го пиша погоре ќе ти изгледа.. чудно.
Не се заебавам. Озбилна серија е Arcane.
Не мора да имаш никакво предзнаење за играта за да ја гледаш серијата. Апсолутно фрошка знаење немав за lore-от пред да ја изгледам.
Ne klikna kaj mene. Napadna mi bese, glasna, kako fortnite promo, ne mi se doladna stilot, ne mi bese bitna prikaznata, nitu za likovite. Mnogu od niv bea kontradiktorni i nedorazvieni.Ni pa posle serijata kje imash zhelba za igrata.ali serijata e vrvm
Veke se bev fatil za rabota.wot немој да си ја пуштил!
Прво јас!
Се скинав плачење зошто нема филм за лол, а дури и овој редџон пред мене ја изгледа што не ја ни игра! Бегајте хејтери не ја заслужувате!![]()
Vizuelno e OK. Worldbuilding soliden.Ова?
Визуелно е перфекција. Боље од ова е само Love, Death and Robots првата сезона. Добро градење на светови, шокирачки моменти и клифхенгери на крај од епизода кои на почеток имаа ефект, но низ сезоната станаа повторливи, приказната не е ништо посебно, многу чизи лајнс...