Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Овој од она малку што сум ги гледал Борусија и Швајцарија, секогаш бил меѓу послабите. Лани Лукаку мозокот му го испи една утакмица со Интер. Буквално како мало дете го направи да изгледа. Незнам што толку го форсираа и на редкафе еден период.

Ја незнам у фирма еквивалентно да се испонашам на куроболието на Рашфорд вчера, нареден ден ќе ме свикаат на пеење. Незнам дали Рагник го викнал на пеглање уште денес.
Мислам дека имаше изјава од Рангник оти Рашфорд напредува :facepalm: Исто на Телеграм како коментар на оценките, сликата што е постирана од @Ryan Giggs, има коментари дека Раши си ја врши својата работа, шта речи?
Автоматски споено мислење:

Би му дал шанса на Еланга... полош од Рашфорд нема шанси да е.
Полош од Рашфорд само Мегваер може да биде у моментов :D

Немам некое посебно мислење за Закариа. Сум го гледал неколку пати, нешто екстра не е. Пишав некоја страна наназад. Кеси од Милан е слободен агент од Јуни, а има изјавувано дека еден ден сака да игра во Јунајтед.

Немам некое посебно мислење за Закариа. Сум го гледал неколку пати, нешто екстра не е. Пишав некоја страна наназад. Кеси од Милан е слободен агент од Јуни, а има изјавувано дека еден ден сака да игра во Јунајтед.

Кеси ке биде полн погодок, машина е човекот

Sent from my iPhone using Tapatalk

Милан се бори за високо место во Серие А, онаку играч како Кеси може да се притисне и овој месец! Не мења ништо слободен неслободен агент, нема да дадеш 20милиони на Милан, ќе ти ги земат агенти, бонус за него и плус плата, исто му доѓе на крај!

Кеси ке биде полн погодок, машина е човекот

Не верувамд дека у Јануари ќе го донесеме летоска можеби ако е желба на новиот менаџер.

Со среќа нека му е барем ќе игра фудбал.

Со среќа нека му е барем ќе игра фудбал.

Барем… ако излезе од болница, ликот е камиказа неможе две полувремиња да врзе а камо ли два натпревари

Овој стварно мисли дека ќе сожалуваат што искочи будала на своја воља и играше цела сезона повреден.

:pos: :pos:

Овој стварно мисли дека ќе сожалуваат што искочи будала на своја воља и играше цела сезона повреден.

:pos: :pos:

Се жртвувал ама за личен кејф да дреме на клупа на ЕУ, требаше да го притиснат да оди на операција ама се умисли ѕвездата како ке полни мрежи на ЕУ

Или PR-oт пуштен на најјако, или некој е тука стварно луд.

Ферги ги праќаше да освежат глава на 2 недели у Дубаи у сред сезона, ама не сум сигурен што би му помогнало на Рашфорд. Додуше, знам, ама не сакам да кажам. Трансфер би било меч со 2 острици.

Барем… ако излезе од болница, ликот е камиказа неможе две полувремиња да врзе а камо ли два натпревари

Баш ради ова се смеев, ние мака мачиме со повреди, очајно ни треба некој што може да врзе поеќе од 2 утакмици во низа и на крај шпекулациите се сведуваат на оваа цепеница.
Не знам дали ќе се случи, се надевам не ама сакав да ве прашам, не е овој моментално со репка таму низ Африка за купов или не го зимаат?

Се жртвувал ама за личен кејф да дреме на клупа на ЕУ, требаше да го притиснат да оди на операција ама се умисли ѕвездата како ке полни мрежи на ЕУ

Ем Англија шампиони ќе беа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom