Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сепак очекувам да се случи барем еден трансфер. Срамота ќе е да не се реагира при онакви претстави. Сигурно и на управата им е јасно дека со вакви перформанси ни 4 место нема да се фати.
Управата ги боли уво за подобрување на тимот се додека течат спонзорства.

Не ти требаат проценти за да сфатиш дека е празно во средина.
Што е најжално нема да се реагира ќе се крпи до крај на срзоната.
Автоматски споено мислење:

Абе можеби не ги боли за тимот, ама за пласман во ЛШ сигурно ги боли. ;)
Пласман во лига на шампиони им е цел нив капат спонзорства врти капа и удри бригу на весеље.

Пласман во лига на шампиони им е цел нив капат спонзорства врти капа и удри бригу на весеље.
Епа тоа ти велам. Со овој состав нема ни 4 место да завршат, затоа претпоставувам дека ќе реагираат овој месец.

Гледам дека лошо изиграле денеска, бар победиле боље на 1:0да се радувам одколку нерешено и губење. Би потпишал одма да може секоја по 1:0 до крај да ја тепаме

Муабетот е дека не сакаат да потпишуваат играчи без да знаат и без амин од новиот тренер. До некаде, има смисла, ама ова играње двајца во средина откако е дојден Рагник, ти е санкање на тенок лед.

Епа тоа ти велам. Со овој состав нема ни 4 место да завршат, затоа претпоставувам дека ќе реагираат овој месец.
После толку години сеуште и веруваш на управата неколку пати и неколку менаџери оставија на цедило нема Ралф да е ни прв ни последен.

Го закачиле Далот здраво.

Јас пак ќе напишам, не разбирам што се случува со Рашфорд, ама никако.

Јас пак ќе напишам, не разбирам што се случува со Рашфорд, ама никако.
Јас сум само изненаден што нема најави дека има психички проблеми и тоа му се одразува на натпреварите, обично на таа карта одиме.

Муабетот е дека не сакаат да потпишуваат играчи без да знаат и без амин од новиот тренер. До некаде, има смисла, ама ова играње двајца во средина откако е дојден Рагник, ти е санкање на тенок лед.
Тоа е и проблемот. Кубот треба да се базира на осредена структура и филозофија која ќе тера без разлика кој ќе биде следен менаџер. Односно треба стрстегија во која менаџерот се уклапа. Нема од мртва точка клубов да мрде се дур се чека на следниот менаџер. Баерн е најдобар пример. Ајакс, Ливерпул, верувам и Сити. Дортмунд, иако овие не се баш пример најсоодветен, пошто они се базираат на продажба, а не на спортски успех. Ако се има стратегија, поставена филозофија и концепт, се носат играчи стрикно штонсе вклопуваат во тој концепт, се носи тренер со тие карактеристики. Тоа е едини начин за успех. Моментот на чекање следниот менаџер да склопува тим, па одново, па одново, на крај Јунајтед пак во иста ситуација, со 5 тотално различни тренери, микс на играчи донесени од секој трнер. Краен резултат, ова што го гледаме.

И во прво споеба една контра кога не му даде навремен пас на Гринвуд.

Би го играл Санчо постојано пред него. Дури и Еланга и Лингард се опции пред него.

Уште од лани ме нервира неговото незалагање.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

И во прво споеба една контра кога не му даде навремен пас на Гринвуд.

Би го играл Санчо постојано пред него. Дури и Еланга и Лингард се опции пред него.

Уште од лани ме нервира неговото незалагање.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Само за Лингард имам замерка и он е у примадоните што треба да се испрати на трибините.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom