Хахаха, како бре не е уживање да се гледа плачење на вакви либтарди? Ова е бре материјал за дркање, стварно незнам како некој може да биде на страна на овие дволични дегенерици.
Тоа е Австралија за жал каде пола форум кој плука по Австралија би го фатил првиот авион да замине, нормално ако добие виза. Да бевте толку воинствени за Македонија како за србендава немаше денес да бидете северџани, ќе бевте македонци.Грешка во гоподин Ѓоковиќ немаше.
Се тоа беше австралиска грешка за која е несватливо дека може да згреши по критериумите на новопечените австралијанци.
Најлесно е сега чуварот да го обвиниме,а сите знаеме дека директорот е виновен.Ви звучи познато?
Тоа е Австралија.
toa e toa... hokey na treva e olimpiski sport 100 godini, se igra u sekoja poseriozna drzava ama jebi ga balkan...I rest my case.
хокеј на трева
kur te boli ti sekako f1 osven na tv nikad nema da vidis u zivo... isto ti e.Нареден пат кога ќе пуштат 300 илјади публика во Мелбурн за Ф1 ќе биде откако ќе ги вакцинираат сите коали во Австралија
Во затворот Струга затворениците имаат повеќе слобода и права него вие правите Аустралијанци во Австралија во последниве 2 годиниТоа е Австралија за жал каде пола форум кој плука по Австралија би го фатил првиот авион да замине, нормално ако добие виза. Да бевте толку воинствени за Македонија како за србендава немаше денес да бидете северџани, ќе бевте македонци.
ајде да направиме анкета овде на форумов колку би заминале во затворов Австралија а колку во Струга.Во затворот Струга затворениците имаат повеќе слобода и права него вие правите Аустралијанци во Австралија во последниве 2 години
So e tolku tesko f1, bukvalno za 100 evra moese da se glea pred nekoj mesec.kur te boli ti sekako f1 osven na tv nikad nema da vidis u zivo... isto ti e.
so ni tie 100e nema da gi dadeSo e tolku tesko f1, bukvalno za 100 evra moese da se glea pred nekoj mesec.
Da ti kazam vo normalni uslovi 9/10 bi prifatil, ama nema sansi da ja trpam celata kovid histerija use ednas. Nema para so kje mi go plati toa zamaranje. Mislam use ne svakjate deka vie ste godina ipol unazad so pandemijataајде да направиме анкета овде на форумов колку би заминале во затворов Австралија а колку во Струга.
pa sea nz kolku pari ima clenot, ama ne e neso nedostizno za nekoj od tuka. Vo Ohrid isto kje poebes.so ni tie 100e nema da gi dade
a sto treba da sfatime? abe ovde ima 5% prelezale, 5% se bolni.... ke se razbolat site koga togas. razlikata e sto imame daleku pomalku mrtvi i ne sme ekonomski utepani.Da ti kazam vo normalni uslovi 9/10 bi prifatil, ama nema sansi da ja trpam celata kovid histerija use ednas. Nema para so kje mi go plati toa zamaranje. Mislam use ne svakjate deka vie ste godina ipol unazad so pandemijata
dal lazna deklaracija pri vlez vo aus. prasanjeto bilo dali bil nekade poslednive 2 nedeli a on odgovoril ne. ne prijavil deka bil u beograd a ima sliki na 25ti kako igra tenis u bg so nekoj rakometar.Не знам дали се медиумски шпекулации али истражувале дали Ноле бил некаде надвор од Србија две недели пред пристигнувањето во Австралија, има снимки како си тренира у Шпанија и наводно можат да го теретат за лажни информации давање каде казна е макс 12месеци затвор
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ајде, отвори. Луѓето овде една маска на нос како треба не ставија ќе се фателе да доаѓаат да живеат затворени ко биволи во Австралијаајде да направиме анкета овде на форумов колку би заминале во затворов Австралија а колку во Струга.