Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Сабота/Недела се. Има отворени Јавна Државна Установи кои земаат брисеви за Викенд?
Нели секогаш бројките кои ги кажувале во Недела и Понеделник се за 70-80% помали за разлика од работен ден.
11479 се направени вчера! Во Сабота! кога администрацијата е на продолжен викенд, кога живо пиле нема по државните клиники.
Се е тоа од Систина, Жан Митрев, Никоб и остали
Пишува во веста. Пола од тие 11.000 се брзи тестови направени по болници.

После Омикрон и Флурон следува Делтакрон кој е хибрид од Делта и Омикрон:lolzz:

После Омикрон и Флурон следува Делтакрон кој е хибрид од Делта и Омикрон:lolzz:
Делкуртон.

Пишува во веста. Пола од тие 11.000 се брзи тестови направени по болници.
Fuck не допрочитав...
У бре не ми оди во контрање денеска. Ме сузбивте на сите небулози. :P

У бре не ми оди во контрање денеска. Ме сузбивте на сите небулози. :P
На несакајќи. Да не кажеше Inglorious Basterd дека пишува во текстот, ќе си речев да, во право е Jedah. :D

Можите да видите колку смешка од држава сме со тоа што учениците мораат да носат маски во текот на наставата а дискотеките и кафаните фул еден на еден, ни се смеј цел свет колку дебилни мерки имаме.

Од кај знајш ти шо му фали, немаш од Новаци потаму мрднато :ROFLMAO: :P
Ete sega muabeti. Da mi recese od Kazani ajde i taka i taka, ama Novaci be. Ako bas tolku te interesira, ne Novaci tuku Dolno i Gorno Aglarci imam bideno, Dobromiri ,Dalbegovci ,Dobrusevo, duri do Erekovci i toa preku Klepac imam odeno, ete taka da si znaes :mad: .
Ti so, si go fatila avionot za Treleborg i ko gospod za madinja da si go fatila, a potamu od trafikata vo Treleborg neznaes da odis, ako i taa znaes kaj e :D.

Можите да видите колку смешка од држава сме со тоа што учениците мораат да носат маски во текот на наставата а дискотеките и кафаните фул еден на еден, ни се смеј цел свет колку дебилни мерки имаме.
Мене ми беше речено дека имплементацијата на мерките е, како за мое, така и за јавно добро, требало да не заштитат од зараза! И ете, сега за сега, не сум се заразил, значи доследно сум се придржувал до сите мерки, а воедно тоа значи дека мерките одлично функционираат (ако се придржуваш кон нив)! :sleep:

Мене ми беше речено дека имплементацијата на мерките е, како за мое, така и за јавно добро, требало да не заштитат од зараза! И ете, сега за сега, не сум се заразил, значи доследно сум се придржувал до сите мерки, а воедно тоа значи дека мерките одлично функционираат (ако се придржуваш кон нив)! :sleep:
Ќути се почудив, два дена грло ме греби, температура подкренав малку.
Толку од муабетот со копривите мои :ROFLMAO:

Ќути се почудив, два дена грло ме греби, температура подкренав малку.
Толку од муабетот со копривите мои :ROFLMAO:
Секогаш кога јас и ти разговараме нешто си ми болна! Добивам впечаток дека испраќам погрешна порака. :(

Онтопик: денес скоро 1.400 позитивни, секоја среќа хоспитализациите и стапката на смртност е намалена. Нели, иако шансите за хоспитализација беа намалени и до 80% во однос на Делта, сепак сѐ е заслуга на вакцината. Оле! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom