Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Си доби жолт картон за тоа, а и така со него играа како со играч помалку. Жолт е даден поради тоа што во налет оди на топка и не е намерно во играчот.

Тоа на Флоренци не е пенал. Овој скокна врз него.

Последно уредено:
Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Си доби жолт картон за тоа, а и така со него играа како со играч помалку.

Тоа на Флоренци не е пенал.
Ааа епа добро, чим не играл океј е. 10ка за судијата што направил таква проценка

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.951
Ааа епа добро, чим не играл океј е. 10ка за судијата што направил таква проценка
Судијата по само 5 минути видел дека Салемакерс за кур не го бива па намерно не го исклучил. :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Судијата по само 5 минути видел дека Салемакерс за кур не го бива па намерно не го исклучил. :D
Ubava snimka koa ke vidis ne e crven, si zasluzi zolt i si go dobi, naglo se svrte i ovoj mu uleta na noga.

Toa so Florenzi isto taka, u duel bea, ne mu ni popreci na ovoj od Venezia, si pukna nad gol toj.

Ke intervenirase VAR da imase neso vo bilo koj od ovie 2 slucaevi.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.951
Ubava snimka koa ke vidis ne e crven, si zasluzi zolt i si go dobi, naglo se svrte i ovoj mu uleta na noga.

Toa so Florenzi isto taka, u duel bea, ne mu ni popreci na ovoj od Venezia, si pukna nad gol toj.

Ke intervenirase VAR da imase neso vo bilo koj od ovie 2 slucaevi.
Се заебавам со коментарот на Форца Милан дека тапа бил Салемакерс.
Не ми изгледа ни мене на директен црвен, затоа прашав дали е пред или после жолтиот.

Она со Флоренци не ни можам да го коментирам затоа што е само слика.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.816
Поени од реакции
5.918
Цц срамота за судијата. Под итно суспензија заради грешките и поништување на резултатот. Да не ги беше направил, Венеција ќе издоминираше, како и Рома пред некој ден.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Се заебавам со коментарот на Форца Милан дека тапа бил Салемакерс.
Не ми изгледа ни мене на директен црвен, затоа прашав дали е пред или после жолтиот.

Она со Флоренци не ни можам да го коментирам затоа што е само слика.
Toj start mu e zoltiot, nemase niso napraeno posle toa za da bide blisku do vtor zolt, osven mozebi kriminalnata igra ama pa za toa da davaa zolt taka ke bese isklucen na sekoja utakmica.

Inace Kieza se povredi seriozno izglea, maka ke machat Juve bez nego ako go izgubat do kraj.

Последно уредено:
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.018
Мората барем знае да одработи за тим, овој Кин ништо не направи.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Кај и да е ќе почнат со изјави дека се борат за скудето, готово е веќе, победиле против мртвата Рома, и Венеција... :icon_lol:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.245
Поени од реакции
18.449
Inace Kieza se povredi seriozno izglea, maka ke machan Juve bez nego ako go izgubat do kraj.
Не верувам дека може да се процени вака од прва, ама можно е да отиде коленото. Ако е искинати лигаменти, не е само за Јувентус проблем, жално е за самиот Киеза, жално е за Италија.

Многу ми е криво што како фудбалер воопшто не е склон на повреди, а сезонава нема ич среќа, секогаш лошо завршува после дуели и клизечки стартови.
Автоматски споено мислење:

Inace Kieza se povredi seriozno izglea, maka ke machan Juve bez nego ako go izgubat do kraj.
Не верувам дека може да се процени вака од прва, ама можно е да отиде коленото. Ако е искинати лигаменти, не е само за Јувентус проблем, жално е за самиот Киеза, жално е за Италија.

Многу ми е криво што како фудбалер воопшто не е склон на повреди, а сезонава нема ич среќа, секогаш лошо завршува после дуели и клизечки стартови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom