Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.364
Поени од реакции
10.262
Чисто одговор на твојата навреда! Око за око, заб за заб:) Инаку кај те знам :D
Па купете еднаш турпија и за мажите, не цело купатило зафатено со женски џиџимиџи! Тогаш и нема да има рапави пети(y)
Постојат педикири...ете ти таман прилика да најдеш компањон...педикирките претежно се згодни џенски;)..
А на овој мојов, петите лично му ги турпијам, па тек ако сум ифритосана, ко на бебе газе му ги правам мазни.
:)

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.970
Поени од реакции
8.634
Постојат педикири...ете ти таман прилика да најдеш компањон...педикирките претежно се згодни џенски;)..
А на овој мојов, петите лично му ги турпијам, па тек ако сум ифритосана, ко на бебе газе му ги правам мазни.
Значи red flag за машките да биде ако цурата нејќе да ги турпија петите на домаќинот пошо груби пети на мушкарац се за жените сами по себе red flag. :icon_mrgr:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Си имам јас турпија, јес да е втора рака, ама врши работа! Имам јас компањон(ка), повремено ми е педикир( тешко за наведнување во овие години :D ), а маникир сум си самиот :)

Последно уредено:
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
- Девојки со „звезде гранда“ начин на живот на кои Карлеуша им е идол, излегуваат по дискотеки на свирки на турбо фолк ѕвезди, обавезно провокативно облечени и со нападна шминка, по што ќе стават 100 слики на Инстаграм од истата вечер
- Религиозни фанатици на кои Фејсбукот им е преполн со икони, честитаат и најмал верски празник и за кои секој втор филм или песна им се неморални
- Девојки што се однесуваат како 50 годишни теткици. Гледаат турски серии, си легнуваат во 10 навечер пошто утре се на работа и прават главно домаќински муабети
- Девојки кои пијат повеќе од маж, или пушат по три кутии цигари дневно, или пафкаат ганџа секојдневно
- Ужасно лош (запуштен) изглед и лоша хигиена се универзален red flag

Член од
9 август 2014
Мислења
512
Поени од реакции
1.713
Вакви работи . Ретко што го истакнува ороспилукот како дугачки нокти.
50% од ,,воспитаните,образовани жени од добри фамилии "што ги знам имаат вакви орловски, најчесто црвени или поретко бели. o_O Посебно докторкиве. Кога сме на муабетот,една од овие орловски докторки што ги знам си ги намали градите неодамна. Јавно не кажа,ама се гледа бе брате. Е тоа е за мене red flag. :neetaka:

Член од
13 април 2021
Мислења
3.444
Поени од реакции
11.317
Си имам јас турпија, јес да е втора рака, ама врши работа! Имам јас компањон(ка), повремено ми е педикир( тешко за наведнување во овие години :D ), а маникир сум си самиот :)
... јас па цело време те перцепирам ко младич од 30 години. Не знам зошто! :D

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Мене ми е изненадување. Да си здрав и жив и да ти се множат. Дај Боже сите да си дочекаме толку. :)
Благодарам, ама кога ќе дојдеш на таа возраст сваќаш дека стари се тие со 80+ не и ти :D И така, како одиш напред си ја поместуваш границата за старост едно 20 години плус од твојата возраст!
И јас кога бев 18 мислев дека тие со 40 се стари, сега таа возраст се деца за мене.
Здравје, не мојата возраст да си доживеете мноогу повеќе! Инаку на форумов има уште постари од мене Иреал, Анчо....

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.854
Поени од реакции
10.678
  1. Цигари, дрога - Ова никогаш не поминува, посебно ме нервираат тие што се обидуваат да ме убедат дека не е ништо страшно, дека цигарите не се штетни и сите пушат дека тревата не е дрога и слично. Џабе е сѐ тоа, никогаш нема да сменам мислење, за мене цигарите и било какви наркотични средства се пари фрлени во вода.
  2. Партиски полтрони - Има ли нешто полошо од тоа друг да ти диктира како треба да мислиш и да немаш сопствено јас? Секако дека не. Башка за овие по дифолт се знае дека не се научени да се потрудат за ништо во животот, сѐ сакаат на тацна, односно партијата ќе даде.
  3. Феминистки (wannabe) - Обично погрешно го имаат разбрано поимот и тие единствено мразат мажи, а око не им трепнува кога навистина има полова нееднаквост. Чекаат да се јави некоја ороспија како таа чиишто јавни слики од инстаграм беа споделувани по јавни групи за да ја поддржат, а од друга страна никаде ги нема кога рандом девојка е омаловажувана во нашето дно од општество. Уживам кога ќе им го кажам ова во фаца и плачат затоа што немаат аргументи.
  4. Либтарди - Дното на светот, сѐ што прави западот за нив е вистинското, а сѐ што правиме ние тука е заостанато и фуј. Сакаат да промовираат дека е океј да седнат на сто кура, ама исклучиво го прават тоа на страна, во друг град или држава затоа што изгледа и самите знаат дека не е. Ги има често по новите секти како Еразмус. Живеат под мотото "со еден кур во гроб не се оди", спамаат со лгбт, Black lives matter и останати прозападни пропаганди. Секогаш се навредени од било што. Исто и овие обично плачат кога ќе им се аргументира.
  5. Хороскоп - Не е денес Сатурн во линија со месечината за да коментирам за ваквите
  6. Музика - Секој има право да си слуша што сака, не сакам да омаловажувам. За разлика од другите нели, кои мене ми викаат како можеш да го слушаш ова, а тие слушаат Буба корели и Теа Таировиќ. Јас си имам сопствен вкус за музика и не одам на места кај што цела вечер ќе треба да слушам нешто што не сакам само за да бидам виден. Така да ова игра голема улога.
На крај морам да кажам дека мило ми е што сум ги избегнувал ваквите во минатото и што сум имал некаков стандард. Затоа веќе подолг период имам некоја што ми одговара во животот.

Kajgana Shop

На врв Bottom