Па и ти правиш слични тестови. На основа на што би останала жанска со тебе? Оти си убав, богат или умен? Нема женска што кога ја правеле рекле е детево ко ќе порасне ќе му биде жанска и дај боже жена на Кадаиф!Red flags за на долги стази се оние Shit tests. Не дека тие тестови не се поминуваат, него ти кажуе дека има она поише рогоњи на радар шо аутомаЦки значи дека се пегла ваљда и на страна.
Шит тестови се нормални на почеток. Но доколку после некое време се зголемуваат, значи дека или нешто не правиш како што треба или дека има некои други рогоњи у радар па те споредува со нив.Не знам мене реално типката ако не праи шит тестој не ми е интересна. Не сеа да се пегла со цело скопје и да и се гледа у погледот дека има голема километража. (100 километарски поглед да има [понашки да гледа преку тебе]). Ако не ти праи шиттестој или сте само другари шо се пеглате или ја нема феминентната страна шо сака да те привлече само за себе ти да не шврјаш на страна.
Јас не сум женско да правам шит тестови и не слушам приказни за да правам шит тестови. Јас гледам цурата шо праи, а не што зборува.Па и ти правиш слични тестови. На основа на што би останала жанска со тебе? Оти си убав, богат или умен? Нема женска што кога ја правеле рекле е детево ко ќе порасне ќе му биде жанска и дај боже жена на Кадаиф!
Него океан и пуштени сите да пливаат, кој со поголем избор кој со помал и кој како се снајде.
Ако е во позиција да те тестира значи има специфична тежина, не е лејка. Да не го мешаме сега сето ова со километража.
Тоа што има повеќе рогоњи на радар и те избрала тебе, треба да ти значи нешто.
дамби со овој став невин ќе останеш.Заборавив: влакнести нозе.
Red flag
Mazi so 0% trpenie
Mazi so kanali na uvo
Mazi so sukanici
Mazi sto jadat so otvoreni usta, pa mozes da Im go vidis jadenjeto vo grlo
Mazi sto c'ckaat posle jadenje. Ziti majka zemi napravi nesto, napij se voda, bilo sto samo ne c'ckaj.
Mazi sto sekoja vtora recenica im e pcovka
Mazi bez vizija
Mazi sto ne znaat koga da prestanat so alkohol.
Kocka/droga/zenkar
Мислам дека дечково исполнува 80% од твоите барања
Да не се вреѓаме, ама ти мене ме навреди...од каде бе загорена јасПа не мора да е секс, загорена една
И за компанија, дури и соработнички, имам комоција да си бирам
П.С. Рано ми е за бело знаме, да не се вреѓаме сега
Чисто одговор на твојата навреда! Око за око, заб за заб Инаку кај те знамДа не се вреѓаме, ама ти мене ме навреди...од каде бе загорена јас
Црвено знаме за рапави машки пети.