Истите тие вакцинирани тенисери сега се ситат на судбината на Новак Ѓоковиќ ако не си знаел.Не ти е баш добра идеја посакување таква несреќа другому.
Автоматски споено мислење:
Во Грција почна да се бара 3 та доза:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истите тие вакцинирани тенисери сега се ситат на судбината на Новак Ѓоковиќ ако не си знаел.Не ти е баш добра идеја посакување таква несреќа другому.
Имаме глупа младина, но сепак за пофалба сме балканците колку тешко се вакцинира народот (едвај 50%). Тие инвалидните глави што се сметаат за паметни (германци, французи, бринтанци... ) извакцинираа сѐ живо и диво, па кармата ги јаде.Што очекуваш од младите? Искрено, од овие 17, 18, 19 годишни јас ретко сум сретнал бистро дете. Класични имбецили, инвалиди во мозокот, се уплашиле дека нема да можат да одат во кафич, па со трчање заминаа да се вакцинираат.
И кај нас отпорот повеќе доаѓа од онаа група што е 24, 25+, од овие малишаните 17-18 год. реално ретко можеш да начекаш бистро дете што го користи рационално мозокот, добар број се истрчаа есента кога се уплашија дека нема да можат да пијат кафе и тоа е се што треба да знаеме за нив. Има и едно такво детенце кое живее блиску до мене, па после втора доза кога се спружи 10 дена да не може да мрдни од кревет, имаше плач и лелек и полнење гаќи.Имаме глупа младина, но сепак за пофалба сме балканците колку тешко се вакцинира народот (едвај 50%). Тие инвалидните глави што се сметаат за паметни (германци, французи, бринтанци... ) извакцинираа сѐ живо и диво, па кармата ги јаде.
Колку тажен живот имаш ти. Те замислувам ко некој саутпарк одвратен лик што фрустрациите ги лечи гневно лупајки по тастатура.Најголем кеиф ќе ми се направи доколку барем еден тенисер од вакцинираните што ќе учествува на турнирот заврши на терен како овој млад фудбалер:
![]()
Deportivo Marquense star dies after suffering heart attack in training
GUATEMALAN star Marcos Menaldo has tragically passed away at the age of 25 after suffering a heart attack in training on Monday. The Deportivo Marquense defender complained of breathing difficultie…www.thesun.co.uk
од каде информацииве? и од други имам слушнато дека до пролет ќе се укине, не знам дали од штаб муабети или само прогнози
Se to vo red no kakva e povrzanosta na edno smuti od krastajci so imunitetot.Јас се држам до онаа Наполеоновата..."Војската маршира благодарение на стомакот". Се она што е здраво е корисно за твојот имунитет, дури и тоа смутито од крастајци е многу поздраво од чоколади, слатки и тестенини. Ја користам плус лимон и ѓумбир. Портокали јадам доста често, или си цедам сокови. Аронија! Бразилски орев (1-2 дневно). Спанаќ! Цвекло! Морков! Јаболче! Си правам комбинации на салати (трупка+цвекло+морков+ѓумбир). Риба! Од зачини куркума и кари.
Значи силата на твојата војска е во твои раце.Ти си капетан на твоите војници!
Может. Туку Трамп кој едвај крена глава од Ковид три пати Фајзер прими. Се пофали ама неговите некако незадоволни го одјебаа.Прегледај го приврзокот 318574
...кога првите две дози на Спутник, а бустер доза Џонсон и Џонсон антиковид вакцина!
Многу ти е попаметно да си ја гледаш твојата работа и да го спасиш твојот Вардар од влашкото криминално лоби отколку да се замараш со мене.Од сите новогодишни прослави, само на таа ја кај што бев нема заразени hh. Се исплатеше изолацијата 5 дена во село. Буквално сите од мое опкружување се заразени или имаат симптоми. И вакцинирани и невакцинирани. Не знам точна бројка ама знам 30+ болни, од кои една девојка од денес е во болница со 39.5+ температура. Деновиве нема многу тестирање по приватни лабаратории, па бројката ќе стагнира. Да беа регулар работни денови сигурен сум дека ќе одевме по 5-6000 на ден.
Колку тажен живот имаш ти. Те замислувам ко некој саутпарк одвратен лик што фрустрациите ги лечи гневно лупајки по тастатура.
Ne znam.Татково на Џокович морон на годината.
Ne znam.
Seuste mislam deka na Vidic tatko mu e ubedlivo najgolem moron od sportskive tatkovci.
тоа е на ниво на исламските држави, каде е за сите задолжителен и хиџаб и сунет, нема сакам изборПроблемот е исти права за сите. Мерките ко мерки може да се критизираат ама ако важат треба да се почитуваат. Држава како Австралија не може да си дозволи при толкав внатрешен гнев да прави исклучоци, барем вакви јавни.