Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Kako idat so upltata/isplata? Moze preku debitna karticka ili mora so skrill?Шо знам, пробај на српската Моцарт, има голем избор на игри.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako idat so upltata/isplata? Moze preku debitna karticka ili mora so skrill?Шо знам, пробај на српската Моцарт, има голем избор на игри.
Kako idat so upltata/isplata? Moze preku debitna karticka ili mora so skrill?
Картичка ти е депозит (има и други опции). Исплата ти е исто на картичка.
Имаш играно таму ?Шо знам, пробај на српската Моцарт, има голем избор на игри.
Здраво, дали некој имал проблем со 1X bet со верификација на акаунт, чекам 2 дена да ми го верификуваат акаунтот што го користам со години...предходно сум ставал и вадел пари и сум немал сличен проблем...
Klasika ruskite kladilnici site rabotat na ista fora 1xbet,betwinner,22bet,melbet site ovie se ista kladilnica i koga ke im padnes vo radar(probas da isplatis suma preku 1-2k eur) prvo ke te zamaraat so dokumenti i dokazi pa najverovatno ke te isplatat, za potoa da imas limit na vlog i dosta namaleni koeficienti od predhodno.И 5 дена ќе чекам ако треба само многу мани наоѓаат глупости, а и не се мали пари со 100евра напраив 1000евра па се појави овој проблем...
Скроз се заборајв да пишам во врска со 1xBet
Јас бев еден од тие шо најмногу ги фалеа овде, ама се зафркнав, додека бев околу 0 и благ минус се беше океј, па се задесија неколку исплати кој не беа преголеми (последната беше 200 еур) и побараја документи за верификација, иначе не ги исплајќаја парите, е сега овде беше јакото
Ми побараја буквално СЕ што можеше и неможеше да се побара од документи за идентификација, до скриншотови од скрил и трансакции, преку виза картичката и сметка од телефон/интернет/струја за доказ на адресата, па на крајот ми бараја и селфи со личната карта а во позадина да се гледа на лаптоп/мобилен конверзацијата на меил со нив(10 пати се сликав и препрајќав како ненормален пошо беше скоро невозможно да се направи таква фотка а да се чита мејлот)
После 20-25 разменати мејлој конечно ми исплатија и си реков океј е ке си продолжам да играм и се логирам на акаунтот и гледам некако помали коефициентите него обично, се одлогирвам и гледам дека коефициентите се помали кога сум логиран од акаунтот на пример ако е кецот 1.57 мене ми ги дава 1.50 и така за сите можни утакмици и ем лимитот за уплата намален x5 од тој шо го имав пред тоа.
TL;DR - Немојте никако на 1xBet
Pa ja probav dai isplatam 20.000den i se desi ova..pred nekoj den isplativ 9000 nemav problem...a za koeficientite primetiv deka odkoa se desi ova mi se namaleni na toa sto igrav ja i sega posporo izlaga tiket nego predhodno...inace isto ko tebe sliki dokumenti selfi se mi baraa i im isprativ i mi pisuvaa zasto demek imam poveke profili kaj niv a ja imam samo eden...se nadevam ke se reshi ova i ke me isplatat..kolku vreme cekashe ti pamtis...Klasika ruskite kladilnici site rabotat na ista fora 1xbet,betwinner,22bet,melbet site ovie se ista kladilnica i koga ke im padnes vo radar(probas da isplatis suma preku 1-2k eur) prvo ke te zamaraat so dokumenti i dokazi pa najverovatno ke te isplatat, za potoa da imas limit na vlog i dosta namaleni koeficienti od predhodno.
Eve procitaj za moeto iskustvo so niv imav pisano porano
MozzartNajsmesnata kladilnica od site definitivno, mislam okej e za vlogovi do 20-30 eur max ama za poseriozni uplati spremete se za avtorizacija na sekoj tiket i maksimalno namaluvanje na koeficientite.
2-3 dena mislam deka cekav, ke te isplatat sigurno ako im pratis se kako sto treba poso ne e nekoja wow suma, citav za drugi iskustva na ljuge so mnogu pogolemi dobivki im barale da ispratat dokumenti po posta na nekoja adresa vo Rusija i nikogas ne stigalePa ja probav dai isplatam 20.000den i se desi ova..pred nekoj den isplativ 9000 nemav problem...a za koeficientite primetiv deka odkoa se desi ova mi se namaleni na toa sto igrav ja i sega posporo izlaga tiket nego predhodno...inace isto ko tebe sliki dokumenti selfi se mi baraa i im isprativ i mi pisuvaa zasto demek imam poveke profili kaj niv a ja imam samo eden...se nadevam ke se reshi ova i ke me isplatat..kolku vreme cekashe ti pamtis...
Значи одкако ќе ми вратат на мејл постои можност да ми поништат тоа што сум фаќал ... сега за сега ми стојат парите и ми дава да играм со нив ама тикет во живо ептен поспоро уплаќа1хбет и мене ми собраа неколку стотина евра и ми ги поништија сите бетови,без да објаснат зошто и ми го вратија само депозитот![]()