Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
5 февруари 2021
Мислења
398
Поени од реакции
1.043
Неповрзани? Како е неповрзан муабетот дека ти се правиш експерт дека жените требало да излезат на овај или онај начин, а воедно и мене да ме етикетираш како човек што не го бива за игри на среќа, треба да имаш среќа овде бате, сфати еднаш. Мислиш дека си поспособен да ги процениш квотите од букмејкерите или грешам?
ОК, терај магарето. Не ни разбра за што се зборува. Топ играч си, само немаш среќа.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
ОК, терај магарето. Не ни разбра за што се зборува. Топ играч си, само немаш среќа.
Не е ни Хсиех проблем, ни тенис, ни кладење ни ништо. Проблемот си ти, што сметаш дека си најпаметен. :) Уште 50 акаунти да направиш, од прва ќе знам со кого "дебатирам". А ти си лош играч, ама имаш среќа? Хехе.

Член од
5 февруари 2021
Мислења
398
Поени од реакции
1.043
Не е ни Хсиех проблем, ни тенис, ни кладење ни ништо. Проблемот си ти, што сметаш дека си најпаметен. :) Уште 50 акаунти да направиш, од прва ќе знам со кого "дебатирам". А ти си лош играч, ама имаш среќа? Хехе.
Не се сметам за најпаметен, но за тебе сум Кант и Ајнштајн во едно.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Овој Ставро кога ќе направи нов акаунт одма на прво мислење ќе го познаеш дека е он, не може да ја скрие таа ароганција и мислење дека он е најдобар а сите други не ги бива

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Ја вака:
Мешков 1 хенд (+5)
Пик т1+
Мелсунген т2 +
Андерлехт ГГ

Член од
23 август 2010
Мислења
39.588
Поени од реакции
114.999
Не знам за вас ама утре Бенчич ќе ја тепа Мертенс, 3.50 и дале. :icon_lol:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Не знам за вас ама утре Бенчич ќе ја тепа Мертенс, 3.50 и дале. :icon_lol:
Ја гледав со Кирстеа веза немаше, неможе да погоди сервис и после 2 размени одма лупаше 2 метра у аут, како ја победи на Дејвис појма немам, ама од Кирстеа беше растурена а и како ќе ја тепа според тебе на Мертенс појма немам. :)

Член од
5 февруари 2021
Мислења
398
Поени од реакции
1.043
Ја гледав со Кирстеа веза немаше, неможе да погоди и сервис после 2 размени одма лупаше 2 метра у аут, како ја победи на Дејвис појма немам, ама од Кирстеа беше растурена а и како ќе ја тепа според тебе на Мертенс појма немам. :)
Дејвис е во оут веќе извесно време, губи кај ќе стигне.
Автоматски споено мислење:

Одличен избор ако сакаш да ти заглават парите.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Embiid 29.5+
Mislam deka Kanter i Covington ne mozat da go cuvaat pos kosh.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Скроз се заборајв да пишам во врска со 1xBet

Јас бев еден од тие шо најмногу ги фалеа овде, ама се зафркнав, додека бев околу 0 и благ минус се беше океј, па се задесија неколку исплати кој не беа преголеми (последната беше 200 еур) и побараја документи за верификација, иначе не ги исплајќаја парите, е сега овде беше јакото

Ми побараја буквално СЕ што можеше и неможеше да се побара од документи за идентификација, до скриншотови од скрил и трансакции, преку виза картичката и сметка од телефон/интернет/струја за доказ на адресата, па на крајот ми бараја и селфи со личната карта а во позадина да се гледа на лаптоп/мобилен конверзацијата на меил со нив(10 пати се сликав и препрајќав како ненормален пошо беше скоро невозможно да се направи таква фотка а да се чита мејлот)

После 20-25 разменати мејлој конечно ми исплатија и си реков океј е ке си продолжам да играм и се логирам на акаунтот и гледам некако помали коефициентите него обично, се одлогирвам и гледам дека коефициентите се помали кога сум логиран од акаунтот на пример ако е кецот 1.57 мене ми ги дава 1.50 и така за сите можни утакмици и ем лимитот за уплата намален x5 од тој шо го имав пред тоа.

TL;DR - Немојте никако на 1xBet

Член од
5 февруари 2021
Мислења
398
Поени од реакции
1.043
После 20-25 разменати мејлој конечно ми исплатија и си реков океј е ке си продолжам да играм и се логирам на акаунтот и гледам некако помали коефициентите него обично, се одлогирвам и гледам дека коефициентите се помали кога сум логиран од акаунтот на пример ако е кецот 1.57 мене ми ги дава 1.50 и така за сите можни утакмици и ем лимитот за уплата намален x5 од тој шо го имав пред тоа.

TL;DR - Немојте никако на 1xBet
1xbet е најгнасна кладилница што постои. Им имаат објавено војна на добитните играчи. Имаат и клон кладилница која оперира само со биткоин, мене таму ми се случи истото што и на Чикси. Бев во добитна серија и наеднаш за мене коефициентите беа намалени. Да даде ГоспоТ да испоцркаат, од еден до последен.

Kajgana Shop

На врв Bottom