Скроз се заборајв да пишам во врска со 1xBet
Јас бев еден од тие шо најмногу ги фалеа овде, ама се зафркнав, додека бев околу 0 и благ минус се беше океј, па се задесија неколку исплати кој не беа преголеми (последната беше 200 еур) и побараја документи за верификација, иначе не ги исплајќаја парите, е сега овде беше јакото
Ми побараја буквално СЕ што можеше и неможеше да се побара од документи за идентификација, до скриншотови од скрил и трансакции, преку виза картичката и сметка од телефон/интернет/струја за доказ на адресата, па на крајот ми бараја и селфи со личната карта а во позадина да се гледа на лаптоп/мобилен конверзацијата на меил со нив(10 пати се сликав и препрајќав како ненормален пошо беше скоро невозможно да се направи таква фотка а да се чита мејлот)
После 20-25 разменати мејлој конечно ми исплатија и си реков океј е ке си продолжам да играм и се логирам на акаунтот и гледам некако помали коефициентите него обично, се одлогирвам и гледам дека коефициентите се помали кога сум логиран од акаунтот на пример ако е кецот 1.57 мене ми ги дава 1.50 и така за сите можни утакмици и ем лимитот за уплата намален x5 од тој шо го имав пред тоа.
TL;DR - Немојте никако на 1xBet