shutrak
opsenar
- Член од
- 3 јуни 2011
- Мислења
- 37.742
- Поени од реакции
- 31.852
,,,ni eden argument ne ti e argumentiran,,,e sega vidi,,, za nekoj što ne videl nešto podobro i pofunkcionalno tebe toa ti e vau ,,,ama toa e,,,Не знам што ви се потребни вакви коментари. Саем како таков беше влезен у кредити и пропаѓаше. Погоре читам лелекања како тоа бил преубав објектот со разни спомени. Може бил у 70та година. Објектот нити личеше на нешто нити па беше функционален како што доликува на ЕКСПО центар од 2020та година. Тек што правното лице беше заглавено у кредити. БАЛФИН групацијата влезе со свој приватен капитал си го купи и изгради тоа што мислеле дека е најпрофитабилно за нив, на ниту еден од нас не бркнаа у џеб и не ни земаа пари од домашниот буџет за да го направат тоа. Ако вас како единка не ви се свиѓа објектот не идете едноставно е.
Трговски ко трговски не знам што се очекува да има у него, луѓе што одат наопаку? Еден куп продажни места за одредени брендови и ресторани тоа е.
За потребноста, некој правел физибилити студии и утврдил дека ќе се исплати, и сеа шака луѓе од ракав тресат информации како ова било непотребно. Кафански муабети, да се правеа бизниси така мислам дека први ќе бевме у светот по јачина на економија зашто у кафански математики први сме и се знаеме.
За избрзаноста на објектот нема да коментирам, факт е дека го исфорсираа недовршен поради политичка позадина ама тоа е друга тема. Знам дека требаше да прават и втор кружен тек на раскрсницата со булеваров од УКИМ што иде за полесен проток на возила ама уште тоа не е готово. Така да .. тоа би им замерил едино друго нема што да се коментира ако не ви се свиѓа не одете, едноставно е.