Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Замената на Спалети, го вади Елмас става лев бек за малце од глава да му се удреше.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Чист офсајд како солза од еднорог или како и да беше според таму еден од тетово да не го именуваме сега.

Како е ова офсајд кога Хесус игра со топка?
Жиру ниту чепка топка ниту му смета на голманот

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Ваљда логиката е дека Жесус ја избива пошто Жиру е позади него. Сличен гол и на Аталанта против Рома за 2-2 им поништија.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Јас исто помислив дека за тоа му свиреа офсајд и се чудев, но сепак мислам дека офсајдот беше свирен за зачетокот на акцијата кога Жиру ја удри топката со глава. Неколку моменти претходно.

Ќе проверам повторно.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Јас исто помислив дека за тоа му свиреа офсајд и се чудев, но сепак мислам дека офсајдот беше свирен за зачетокот на акцијата кога Жиру ја удри топката со глава. Неколку моменти претходно.

Ќе проверам повторно.
Подоцна покажаа повлечени линии за моментот кога беа легнати, затоа мислам дека беше и повикан главниот судија да ја прегледа ситуацијата, за да процени дали Жиру бил „активен“ во тој момент.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494

Ќе проверам повторно.

Кога ја удира со глава не е во офсајд.
Нема врска Милан не заслужи ништо утакмицава, ама стварно не разбирам зашто беше поништен голот

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364

Ќе проверам повторно.
Не, офсајд е досуден кога овој лежеше а Хесус исфрлаше, го покажаа на вар. Валда се води како Жиру да му смета на Хесус.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Подоцна покажаа повлечени линии за моментот кога беа легнати, затоа мислам дека беше и повикан главниот судија да ја прегледа ситуацијата, за да процени дали Жиру бил „активен“ во тој момент.

Хесус е над Жиру, нема како да е активен, да е Жиру над него разбирам, ама вака стварно нема логика

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не, офсајд е досуден кога овој лежеше а Хесус исфрлаше, го покажаа на вар. Валда се води како Жиру да му смета на Хесус.

Да, се обидував да барам логика во претходната акција кога Жиру играше со глава, бидејќи не гледам зошто тогаш го поништи голот на Кеси. Во таа акција Жиру е во дозволена позиција (по повторното гледање).

Оштетен Милан, Жесус игра последен, Жиру не го блокира никако Оспина. Да одиш да гледаш ВАР и пак да досудиш ова, не знам.

Наидов на едно мислење зошто е досуден офсајд.
Мислете како сакате. Мене сепак не ми е.

Последно уредено:
Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Хесус е над Жиру, нема како да е активен, да е Жиру над него разбирам, ама вака стварно нема логика
Мислам дека ради тоа што Жиру пушти нога кон топката, ама пак е преглупо, пошто Жезус не можеше да го знае тоа и не мислам дека било како Жиру му влијаеше на „одлуката“ да избие, паднат, свртен со грб кон голот.

Ептен, ептен тенко, за случајот со Аталанта имаше исто премногу драма, а беше во најмала рака почиста ситуација од ова, не знам која беше поентата да се суди ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom