Скапо ќе не чини Ибра две години им го зборам ова ама луд ме прават.Дај боже ибра главен напаѓач да им биде уште барем сезона-две
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Чист офсајд како солза од еднорог или како и да беше според таму еден од тетово да не го именуваме сега.
Ваљда логиката е дека Жесус ја избива пошто Жиру е позади него. Сличен гол и на Аталанта против Рома за 2-2 им поништија.Како е ова офсајд кога Хесус игра со топка?
Жиру ниту чепка топка ниту му смета на голманот
Јас исто помислив дека за тоа му свиреа офсајд и се чудев, но сепак мислам дека офсајдот беше свирен за зачетокот на акцијата кога Жиру ја удри топката со глава. Неколку моменти претходно.Како е ова офсајд кога Хесус игра со топка?
Жиру ниту чепка топка ниту му смета на голманот
Подоцна покажаа повлечени линии за моментот кога беа легнати, затоа мислам дека беше и повикан главниот судија да ја прегледа ситуацијата, за да процени дали Жиру бил „активен“ во тој момент.Јас исто помислив дека за тоа му свиреа офсајд и се чудев, но сепак мислам дека офсајдот беше свирен за зачетокот на акцијата кога Жиру ја удри топката со глава. Неколку моменти претходно.
Ќе проверам повторно.
Јас исто помислив дека за тоа му свиреа офсајд и се чудев, но сепак мислам дека офсајдот беше свирен за зачетокот на акцијата кога Жиру ја удри топката со глава. Неколку моменти претходно.
Ќе проверам повторно.
Не, офсајд е досуден кога овој лежеше а Хесус исфрлаше, го покажаа на вар. Валда се води како Жиру да му смета на Хесус.Јас исто помислив дека за тоа му свиреа офсајд и се чудев, но сепак мислам дека офсајдот беше свирен за зачетокот на акцијата кога Жиру ја удри топката со глава. Неколку моменти претходно.
Ќе проверам повторно.
Подоцна покажаа повлечени линии за моментот кога беа легнати, затоа мислам дека беше и повикан главниот судија да ја прегледа ситуацијата, за да процени дали Жиру бил „активен“ во тој момент.
Не, офсајд е досуден кога овој лежеше а Хесус исфрлаше, го покажаа на вар. Валда се води како Жиру да му смета на Хесус.
Kurov moj cist eЧист офсајд како солза од еднорог или како и да беше според таму еден од тетово да не го именуваме сега.
Мислам дека ради тоа што Жиру пушти нога кон топката, ама пак е преглупо, пошто Жезус не можеше да го знае тоа и не мислам дека било како Жиру му влијаеше на „одлуката“ да избие, паднат, свртен со грб кон голот.Хесус е над Жиру, нема како да е активен, да е Жиру над него разбирам, ама вака стварно нема логика