Два пати со Цонтра ме поврзувате со тој вампирот Вентура и тоа воопшто не ми се допаѓа.Интер слабите според Горилаз Песото, Мр.47 Алегри, Мондонико Морфео, Бјанконеро Веро Киелини, Гарфилд Делпиеро, Сладоледџија Јакинта, Хефест Папареста, Марли Сифорф, Кастиел Салемакерс, Клипче Констант, Сашко Ибрахимовиќ, Џимеј Калаѕе, Курајбер Мандорлини, Пеја Гасперини, Донев Мацари, Ацид Шумуликовски, Урко Конте, Чекич Адани, Дезертер Занети, Ватрен Консисао, Ратм Миленковиќ и Лупхол Вентура.
Радувајте се и благословувај го Малдини што се заинати со Хакан бидејќи серијата се должи на неговата форма.Да, голем срам е да се радуваш на серија од 10 натпревари без пораз (од кои 4 беа дерби), 16-0 гол разлика на последните 5 натпревари и супер игра на тимот и покрај 4 големи заминувања летото.
Огромна трагедија.
Па ти сине бодешИнтер слабите според Горилаз Песото, Мр.47 Алегри, Мондонико Морфео, Бјанконеро Веро Киелини, Гарфилд Делпиеро, Сладоледџија Јакинта, Хефест Папареста, Марли Сифорф, Кастиел Салемакерс, Клипче Констант, Сашко Ибрахимовиќ, Џимеј Калаѕе, Курајбер Мандорлини, Пеја Гасперини, Донев Мацари, Ацид Шумуликовски, Урко Конте, Чекич Адани, Дезертер Занети, Ватрен Консисао, Ратм Миленковиќ и Лупхол Вентура.
5 букви се како успеа да утнеш...Па ти сине бодеш![]()
Прандели е класа, стара италијанска школа, класичен Дон. Не се потценувај вака.Два пати со Цонтра ме поврзувате со тој вампирот Вентура и тоа воопшто не ми се допаѓа.
Ја сум поише Лупхол Прандели, со тие лила шалчињата, капути, ова она, што мисли дека е стајлиш, а уствари изгледа ко Васко Ефтов.
Mурињо е извикан во целиот фудбалски свет додека Алегри од никој освен од навивачите на Јувентус (и тоа не сите). И Јуве нема подобар тим од Рома, тука се негде, Јуве е поквалитетен на неколку позиции исто и Рома.Не знам зошто, има некој наратив во Италија, и општо меѓу фудбалскиот свет на кур му се качија на Мурињо за резултатите со Рома, како Рома повторно се брука сезонава, додека пак Јувентус имаат исто бодови со Рома, имаат каде-каде подобар тим и на клупа го имаат магот Алегри, меѓутоа по медиуми генерално нема толку негативна слика. Мислам, се збори општо за скандалот да, меѓутоа за игрите и дното што го допираат во моментов некако многу помала медиумска покриеност има, претпоставувам уште мислат дека е некоја моментална криза(што ги дрма еве веќе 1.5 година) или не знам што
Епа како 5то место на Рома е епска катастрофа а 6то место на Јуве е нешто нормално и не толку вредно за спомнување?Mурињо е извикан во целиот фудбалски свет додека Алегри од никој освен од навивачите на Јувентус (и тоа не сите). И Јуве нема подобар тим од Рома, тука се негде, Јуве е поквалитетен на неколку позиции исто и Рома.