Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.146
Поени од реакции
2.255
Смири се и не лажи. Третолигаш е Јуве Б и никад не ни има играно у втора лига.

Сосема други правила се што се однесува на ИСТ КЛУБ. Ова у У23 тим и слободно може да бира дали ќе игра У23 лига или сениорска лига но никад заедно со Сениорскиот тим.
Како у Шпанија што им е дозволено на У23 тимовите да играат сениорски фудбал.

Со Лотито, Лацио и Салернитана е сосема различна приказната. 2 различни тимови со ист газда.

Не мора сегде Јувентус да го спомнеш, што ќе било како ќе било, кур не заболе. Демек ете Јуве е многу добар и паметен па поштуваат правила и затоа Јуве Б никад нема да игра прва лига иначе може.
Кој ти е проблемот тебе бе?
Ете гледаш дека сум напоменал дека различна работа е.
Фала што ми објасна. :facepalm:

Иначе првиот муабет ми беше дека Јувентус да се најдеше во ваква ситуација сите ќе бевте први да барате исфрлање и незнам што.

Сега Лотито може да штелува резултати како сака и на никој мува не го лази.
Баравте финансиски извештаи и тајни договори меѓу Јуве и Роналдо, и исфрлање на Јуве во незнам која лига, и препишување титули затоа што со трансферите влијаеле на резултатот. :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кој ти е проблемот тебе бе?
Ете гледаш дека сум напоменал дека различна работа е.
Фала што ми објасна. :facepalm:

Иначе првиот муабет ми беше дека Јувентус да се најдеше во ваква ситуација сите ќе бевте први да барате исфрлање и незнам што.

Сега Лотито може да штелува резултати како сака и на никој мува не го лази.
Баравте финансиски извештаи и тајни договори меѓу Јуве и Роналдо, и исфрлање на Јуве во незнам која лига, и препишување титули затоа што со трансферите влијаеле на резултатот. :pos:
Да де да, напомена, откако излажа дека биле пред промоција у Серија А ама пошто Јувентус е совесен клуб па знаеле дека нема да може да се пласира.

Не замарај со Јувентус како да ти кажам, што мајка бара у муабетов, да беше Јуве ќе баравте исфрлање ама еве не се замарате со Салернитана и Лацио. :facepalm:

Ете тоа ќе праиме ние граѓани на Северна Македонија на форум ќе бараме САЛЕРНИТАНА која е последно место у лига да биде избацена.
Ајде стварно да се обединиме сите и да испратиме една протестна нота до лега калчо серие а, Салернитана сместа да биде избркана само да се смири МаксАлегри.
Ете вие барајте Лотито да биде казнет за да не штелува резултати пошто ваша е таа борба за 6то место. Не не замарај нас првопласираните актуелни државни шампиони, те молам.

Ало друже, СУДОТ НА ИТАЛИЈА КОЈ ИМА ОТВОРЕНО ИСТРАГА ПРОТИВ ЈУВЕНТУС го бара ова за кое се смееш а не ние овде на форумов.

Последно уредено од модератор:
Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.146
Поени од реакции
2.255
Да де да, напомена, откако излажа дека биле пред промоција у Серија А ама пошто Јувентус е совесен клуб па знаеле дека нема да може да се пласира.

Не замарај со Јувентус како да ти кажам, што мајка бара у муабетов, да беше Јуве ќе баравте исфрлање ама еве не се замарате со Салернитана и Лацио. :facepalm:

Ете тоа ќе праиме ние граѓани на Северна Македонија на форум ќе бараме САЛЕРНИТАНА која е последно место у лига да биде избацена.
Ајде стварно да се обединиме сите и да испратиме една протестна нота до лега калчо серие а, Салернитана сместа да биде избркана само да се смири МаксАлегри.
Ете вие барајте Лотито да биде казнет за да не штелува резултати пошто ваша е таа борба за 6то место. Не не замарај нас првопласираните актуелни државни шампиони, те молам.

Ало друже, СУДОТ НА ИТАЛИЈА КОЈ ИМА ОТВОРЕНО ИСТРАГА ПРОТИВ ЈУВЕНТУС го бара ова за кое се смееш а не ние овде на форумов.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ти се гледа колку капацитет имаш, можеш да напишеш каков сакаш збор нема да ме иритираш.

Ако незнаеш да извлечеш поента и нормално да разговараш не ме цитирај.
Јас откако дојдов овде немам навредено никого.

А на темата, Лотито тоа што го прави е против сите правила и прописи, не смее да се дозволи такво нешто ни во Македонија а не во лига која се позиционирала во топ 4 во Европа.

Срамно и преседан голем.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
И не знам зошто само Салернитана се споменува овде, каде е во оваа приказна Лацио?
Јас истото се прашувам за трансферите за кои е осомничен Јуве, зошто не се осомничени Барселона, Џенова, Реал и сите тие клубови со кои Јувентус сменил играчи или направил трансфер на играч. Не може Јуве да наштелувал цени по свој вкус а овие кутри наивни да не знаеле што купуваат или продаваат.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.760

Да смениме тема малце :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Шта је пичке, шта сте се усрали :pos::icon_lol:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Е ај да плачеме, никој не му е крив на Милан што прв избор за напад му се дедовци од по 100год, Ибра и Жиру, само овие двајцата комбинирано ја направиле таа разлика од 100 натпревари, што и е нормално :D

ps. Ништо чудно и фитнес тренерот да има фалс диплома за таа професија.

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.695
Е ај да плачеме, никој не му е крив на Милан што прв избор за напад му се дедовци од по 100год, Ибра и Жиру, само овие двајцата комбинирано ја направиле таа разлика од 100 натпревари, што и е нормално :D

ps. Ништо чудно и фитнес тренерот да има фалс диплома за таа професија.
тресње глупости

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Trening metodite i onie koi mu se sorabotnici na Pioli, fitnes treneri i slicno, tuka neka si ja baraat vinata.
Istiot problem go imase i Inter so Benitez otkako si otide Murinjo zaedno so Farija i ostanati od tehnicki kadar. Citam kaj vas u fan klubot se spominjaat doktorite u timot, tie samo saniraat povredi, krivi se tie sto im nosat pacienti redovno.

Pioli igra mnogu agresiven fudbal, ne zboram za agresiven od tip na simeone so kopacki startovi cel mec nego odma od start ide ko da brka rezultat u 90ta minuta od utakmica, zatoa i kaj nego i kaj Spaleti timovite posle 60ta minuta znaat da im doziveat fizicki kolaps, ili u vtor del od sezona vise da ne e toa-toa, bar lani takov bese slucajot kaj Milan ke vidime sezonava.

Ne znam sto se desava na treninzi kaj niv, nit pa vie znaete, ako mu se slicni na fudbalot sto saka da go nametne ... zz, ali za vakvi deshavki vina sekogas ima vo trening metodite na trenerot i negovite sorabotnici, a ne kaj tie sto se odgovorni da gi lecat povredenite igraci.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.948
Поени од реакции
116.492
Интер слабите според Горилаз Песото, Мр.47 Алегри, Мондонико Морфео, Бјанконеро Веро Киелини, Гарфилд Делпиеро, Сладоледџија Јакинта, Хефест Папареста, Марли Сифорф, Кастиел Салемакерс, Клипче Констант, Сашко Ибрахимовиќ, Џимеј Калаѕе, Курајбер Мандорлини, Пеја Гасперини, Донев Мацари, Ацид Шумуликовски, Урко Конте, Чекич Адани, Дезертер Занети, Ватрен Консисао, Ратм Миленковиќ и Лупхол Вентура.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Интер слабите според Горилаз Песото, Мр.47 Алегри, Мондонико Морфео, Бјанконеро Веро Киелини, Гарфилд Делпиеро, Сладоледџија Јакинта, Хефест Папареста, Марли Сифорф, Кастиел Салемакерс, Клипче Констант, Сашко Ибрахимовиќ, Џимеј Калаѕе, Курајбер Мандорлини, Пеја Гасперини, Донев Мацари, Ацид Шумуликовски, Урко Конте, Чекич Адани, Дезертер Занети, Ватрен Консисао, Ратм Миленковиќ и Лупхол Вентура.
Го заборај Хм Хм Влахович

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom