Друже не знам колку години имаш ама ќе да си помлад со оглед на одговорот. Ставот на групата е да дојдат Комити така? Па ја ги набројав овде дечкиве од вашиот форум кои се презентираат као најголеми чкембари кои страници уназад верглаат дека не треба да си пукате у глаа со тој потег, дека сепак треба да го гледате интересот на клубот, и се што набројав претходно. Сеа они се Чкембари или Битолчани? Ако ви е официјалниот став на групата дека Комити треба да гостуваат во Битола ондак држете се до него и бидете ок со тоа, а не вие цели реферати пишувате како не е добро што ќе дојдат, како локалното население ќе го вреѓаат па тоа ќе изреагирало па ќе настанел инцидент од светски размери и како не можело тоа да се споредува со градско дерби. Ја не знам момци вие дали сте глеале на Тв Работнички-Мзт, обновеното дерби во Борис Трајковски што се играше (или купот беше не можам точно да се сетам). По 2000 навивачи на една и на друга трибина. Кога тоа можеше да го дочека крајот ( ок со добри инциденти)тогаш е смешно да се пишува за ова што ќе биде у Битола ( без потценување, не ми е тоа намерата, ама кој глеал знае за што зборам). И на крај овој коментаров да треба да речеме Фала на оваа генерација Чкембари?? Сериозен си? Вие тоа што сте издејствувале да дојдат Комити во Битола го префрлаш на спротивната страна да каже Фала? Сериозно? Па тоа е заедничка борба на навивачите против системот, и неможноста да се справи со ствари кои во останатите нормални земји се секојдневие ( претходно дадов пример во Македонски услови, да не навлегувам во Европскиве ултрас средини). Ај сеа утре Комити кога ќе се договорат со Михајло здравје вие да гостувате во Скопје, трева бараат Фала од вас за тоа? Небитно. Муабетот ми е да се држите до ставот на групата ако е таков и тоа е тоа.
Друже кој буквалиста си ти матер му ебам

. Муабетот ми е дека константно го потенцирате тоа дека Комити од страв не доаѓаат во Ледената, дека се пички ова она, не дека специјално за овој натпревар. И сеа глеаш што правиш? Одма го вртиш како ти одговара. Копаш муабет кај бевте у Струга на турниро? СЕриозно ме прашуваш тоа? Абе чоек, најјавено е гостување на противничките навивачи во твоја сала, нешто за што викаш дека се залагате како група, дека е официјален став на истата. Само прашав зошто ако е така, после сознанието дека е потврдено тоа гостување почнаа тие муабети дека не треба да се пуштаат, дека е важен клубот и остало. Контрадикторно е сфаќаш? Пара уши. И нема никаква зла намера у моето прашање, никакви досетки, само ме интересираше зошто почна да се форсира тој муабет. Толку. Со среќа во среда.