Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
@ВардарскиМКД абе нежен не плачи одма, најава за дерби е :D чупенце едно ела си среда да ми те погалиме :duel: да се врати малце духот од порано, забрани, промена генерации, затворени стадиони/сали, пандемија, се изгуби смислата, вашите пароли према нас и песни да не набројувам се ок, а нешто вие ве гибниме одма плачките, се фативте за некои пароли и песни шо одевме против тогашната власт не чинеле, демек кај вас се е мед и млеко, какви шалабајзерски племиња скопски :kezec: ( не се пали) :ojeaa:

@kano
Се моли дијаспората да не коментира, затоа шо е илјадници км далеку од тука и нека си гледа дворот и кенгурите пред него во сатралија.
Не се замарај кој во каква дупка живеј, ако ти чинело ќе останеше....
Долго време ми си на игнор, и не сакам да влегвам во дискусија, твоите кренаја раце од тебе, ние сега ќе се замараме :kuracc: Ако фаќаш мтв во таа џунглата таму пушти и кулирај, ако не ќе ти пуштиме снимка тука.

mora nekoj da ti gi otvori ocite da sfatis deka zivees u dupka be ropak... greenje nemate u salata, tribina gradite 100 godini i ti najde da seresh

Во Битола го нема рускиот милијардер да ни напрај се зато е толку бавно оти Битола е слепото црево во државата партал, вие од државата опстанвавте години уназад и тие ве држеа ќе видиме до кога ќе го пушите за да ве земат пак во закрила нивна и да ве ранат пички едни скопски. А во врска со земјотресот си го јадовте вие си знајте како е.

Во Битола го нема рускиот милијардер да ни напрај се зато е толку бавно оти Битола е слепото црево во државата партал, вие од државата опстанвавте години уназад и тие ве држеа ќе видиме до кога ќе го пушите за да ве земат пак во закрила нивна и да ве ранат пички едни скопски. А во врска со земјотресот си го јадовте вие си знајте како е.
Воглавно, се' што треба да се знае за нивото на интелигенција во Чкембоси.

Воглавно, се' што треба да се знае за нивото на интелигенција во Чкембоси.
Како ја измери интелегенцијата од коментарот да ми кажиш баш ме интересира слуго чаирска? Не е вистина дека сегашниот клуб ви е базиран и изграден на финансирањето на инвеститор кој шо го донесе тогашната влада за некој нивни интерес или се лажам? Се ова шо сте сега ве напрај тогашната влада. Зато смири се малце не се преценвај

РК Вардар бил финансиран од државата, а РК Пелистер кој директно беше финансиран од општина не бил. Какви идиоти човече. РКВ никад не бил државен клуб. Бидете благодарни што ви овозможивме да гледате европски ракомет, секоја утакмица стотици битолчани патуваат со саати за да видат нешто квалитетно. Последниве години веројатно повеќе битолчани го имаат гледано Вардар, отколку вашиот еурофарм.

Туку, баш ме интересира како луѓето кои не даваат ни 50 денари за карти и чекаат да се протнат муфте, кои продаваа членски по 20 ДЕНАРИ, имаа тотално фијаско од акција ланска година кога пробаа да не имитираат, ќе фрлале мечиња во терен за децата од ранливи категории? :D

Ќе донира управата, сака имиџот да ви го крене? :D

Туку, баш ме интересира како луѓето кои не даваат ни 50 денари за карти и чекаат да се протнат муфте, кои продаваа членски по 20 ДЕНАРИ, имаа тотално фијаско од акција ланска година кога пробаа да не имитираат, ќе фрлале мечиња во терен за децата од ранливи категории? :D

zar ima poranliva kategorija od niv? prvo ke frlaat pa ke si gi zemat za po doma

Бич плиз, имаме охридски зет во екипава од кајгана, ама не го издавам :icon_mrgr:
Ни влегла беља у екипа? Koj e бре тој уљез? Кажи си го сам, зашто ќе го познам одма секој кој е од нескопје.

Не те сметав за толку глуп искрено... те мислев еден од поразумните си. Прво ова сезона карта секоја утакмица се плаќа картс, членска последно пред 10 години извадовме и то беше чисто за евиденција за активизација за ажурирање. Чкембари НИКОГАШ не се протнуват, Чкембари поставуват услови за влез на утакмица на Пелистер!!!!
Лани акцијата со карти не беше наша, то беше на клубот. Исто и ова со мечината не е на Чкембари, на клубот си е иницијатива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom