kano
Farang
@ВардарскиМКД абе нежен не плачи одма, најава за дерби ечупенце едно ела си среда да ми те погалиме
да се врати малце духот од порано, забрани, промена генерации, затворени стадиони/сали, пандемија, се изгуби смислата, вашите пароли према нас и песни да не набројувам се ок, а нешто вие ве гибниме одма плачките, се фативте за некои пароли и песни шо одевме против тогашната власт не чинеле, демек кај вас се е мед и млеко, какви шалабајзерски племиња скопски
( не се пали)
@kano
Се моли дијаспората да не коментира, затоа шо е илјадници км далеку од тука и нека си гледа дворот и кенгурите пред него во сатралија.
Не се замарај кој во каква дупка живеј, ако ти чинело ќе останеше....
Долго време ми си на игнор, и не сакам да влегвам во дискусија, твоите кренаја раце од тебе, ние сега ќе се замарамеАко фаќаш мтв во таа џунглата таму пушти и кулирај, ако не ќе ти пуштиме снимка тука.
mora nekoj da ti gi otvori ocite da sfatis deka zivees u dupka be ropak... greenje nemate u salata, tribina gradite 100 godini i ti najde da seresh
чупенце едно ела си среда да ми те погалиме
да се врати малце духот од порано, забрани, промена генерации, затворени стадиони/сали, пандемија, се изгуби смислата, вашите пароли према нас и песни да не набројувам се ок, а нешто вие ве гибниме одма плачките, се фативте за некои пароли и песни шо одевме против тогашната власт не чинеле, демек кај вас се е мед и млеко, какви шалабајзерски племиња скопски
(
Ако фаќаш мтв во таа џунглата таму пушти и кулирај, ако не ќе ти пуштиме снимка тука.