Harald
King of Norway
- Член од
- 12 јули 2009
- Мислења
- 3.478
- Поени од реакции
- 9.995
И оваа епска бламажаДенешниов ждреб (brought to you by Mastercard and Heineken)
Шо го знам, можи фан на Ливерпул еПа во Ливерпул, не гледаш ли на сликата?
Интересно прашање на кое само Хефест може да даде одговор, од 15092824 можни опции да го најдеш одговорот, ете се реши да реплицираш пост на форум и така да дознаеш каде игра Видал, многу битна и пред се информација која е од клучно значење за било што поврзано со темава.А кај игра овој уствари сега ?
Можи сакам да се најдам во муабет со Хефест, ама ете Стефан ми заебал работа погореИнтересно прашање на кое само Хефест може да даде одговор, од 15092824 можни опции да го најдеш одговорот, ете се реши да реплицираш пост на форум и така да дознаеш каде игра Видал, многу битна и пред се информација која е од клучно значење за било што поврзано со темава.
Реално Интер коа е аутсајдер најопасен е.Изгледа само јас мислам дека нема да му е лесно на Ливерпул против Интер
Реално Интер коа е аутсајдер најопасен е.
Очекувам у најлош случај да ги измачиме.
Иако Паца Интер Амала до нова Триплета.
Не губат лесно топки а и кога губат прават страшен пресинг , имаат ненормална транзиција , ама дека ливерпул сити и баерн ке ги отворат ко паштети тоа стоиАјакс да има малце посериозен пристап во ЛШ можат многу да постигнат. 5-6 лигашки утакмици им имам изгледано сезонава, нема кај нив одредена позиција на играч се живо и диво е во напад. Дури и тренерот нонстоп стои на противничката половина до аут линијата. Истото го играат и во ЛШ, среќа имаа прелесна група. Јас разбирам филозофија и се, али прилагоди се во некои ситуации.
Иако против Бенфика се веќе 95% во 1/4 финале, со ваков пристап 5 ќе примат од Ливерпул/Баерн/Сити.
Ова го има пишувано близнакот на Филе Топки кој навива за Реал?