devilko
♆ wicked one ♆
- Член од
- 28 август 2014
- Мислења
- 1.981
- Поени од реакции
- 6.432
Last Night in Soho беше предвидлив и се знаеше крајот уште на, па ај да не претерам ама на самиот почеток, иако јас почнав да си смислувам покомплексни краеви, алтер ега и такви работи... Фајт клаб сигурно си влијаел.
Кој и да беше крајот од моите потенцијални покомплексни краеви што си ги претпоставив ќе беа далеку подобри од овој што го одбрал. Мех.
Сепак, добро возење беше и јас уживав во Мики Маус музиката на Едгар Рајт. Ги обожавам и визуелно неговите филмови и како ги раскажува, па за мене беше сосема солиден и прогледав низ прсти, слично како и за Бејби Драјвер.
Кој и да беше крајот од моите потенцијални покомплексни краеви што си ги претпоставив ќе беа далеку подобри од овој што го одбрал. Мех.
Сепак, добро возење беше и јас уживав во Мики Маус музиката на Едгар Рајт. Ги обожавам и визуелно неговите филмови и како ги раскажува, па за мене беше сосема солиден и прогледав низ прсти, слично како и за Бејби Драјвер.

ужасно негледлив филм, се проколнував себеси дур чекав да поминат тие два ипол и кусур часа...искрено не очекував ваков епски фејл, Ридли Скот нека се пензионира за да не не малтретира и нас ако му е досадно во староста. Што е уште пострашно, и актерите како одвај да чекале да земат хонорар и да му ја мафнат оттука.